Tässä komeilee Pyrytuulen Lounatuulen Lilyn valittu... Odotetun Ar´tfulfox´s I-pentueen tuleva isä... Aito savolainen herrasmieshurmuri Ar´tfulfox´s Candyman joka tutummin Eppuna tunnetaan.  

1244262.jpg  1244264.jpg

(pahoittelut kuvien laadusta,sää ei suosinut kuvaajia :/ .. parempia luvassa myöhemmin)

Eppu syntyi Petkelniemessä 15.3.1999 kahden veljensä ja kahden sisarensa väliin ja on kohta siis saavuttanut hienon yhdeksän vuoden iän  ! Kun muut pentuset tekivät jo lähtöään maailmalle oli Eppu vielä pahnan pohjimmaisena syntymäkodissaan.. Iloksemme kävi kuitenkin niin, että Eppu hurmasi naapuri perheemme sydämet ja muutti kivenheiton päähän syntymäkodistaan :) . Kaikella on siis tarkoituksensa.. ;) !

Perusluonteeltaan Eppu on hyvin sosiaalinen, avoin ja rauhallinen mutta kun tarvitaan toimintaa.. on Eppu valmis kuin partipoika. Eppu on koko ikänsä onnellisena viettänyt kotikoiran elämää ja se on ns. tapakasvatettu ja peruskouluttettu. Saalisviettiään se on saanut tyydyttää keppileikeissä ja isäntänsä kanssa taistellen millon mistäkin. Eppu on myös laukausvarma! 

Koko ikänsä Eppu on ollut perusterve koira eikä lääkäriä olekaan tarvittu kuin vain rokotuksilla käyntiin ja tietysti.. Terveystutkimuksiin :) ! Lähes yhdeksän vuoden iässä tutkittu ja luusto upeassa kunnossa. Silmät myös terveet -->  CA merkintä--> kaksi ylimääräistä ripseä, oireeton !  Epun sisar Ella (Cinderellastory) on  Ar´tfulfox´s E-pentueen emänä ja nyt on tullut Epun vuoro antaa oma panoksensa kasvatuksen saralle :) ! 

Eppu on saanut jo iän tuomaa charmia, mutta mieleltään se on vielä kuin ovela pikku poika :) ! 

(Lue alla oleva aurakeppiepisodi.. :D )