Muistoja vuodelta 1993!

Loviatan Einene eli Oona oli astutettu tammikuussa ja synnytyksen lähestyessä 25.03.93 meidän perheessä elettiin jänniä aikoja. Aamuyöstä Oona kipaisi masuineen sänkyyn ja laski vedet siihen paikkaan. Astutuksesta oli kulunut vasta 57 vrk, mutta kyllä oli uskottava,että syynnytys alkaa. Varusteet oli "steriliä synnytyspakettia" myöden valmiina. Siinä ei paljon ennättänyt ajatella,että mitenhän me tämä ihka ensimmäinen synnytys avomieheni kanssa hoidellaan, kun Oona puolessatoista tunnissa synnytteli 8 pentua maailmaan. Siinä oli kiirus punnita, kirjata pentuejen tunnistetietoja ylös jne... Oli melkoinen härdelli! Pentueessa oli 6 urosta ja 2 narttua.

Kaikki kuitenkin sujui hienosti Oona otti lapsukaisensa niin hyvin hoitoonsa,että meillä oli vain ilona katsella Loviatan T-pentujen alkutaivalta.

Pentueen muut jäsenet Tartuffe, Troilus, Tsalka, Tristan, Tintocarus, Thalia ja Taiga matkasivat maailmalle. Pentueen yksi uros jäi mamman pojaksi eli FIN MVA Loviatan Turandot!

Monet pentutapaamiset, näyttelyissä kohtaamiset ovat piirtyneet kivoina muistoina mieleen. Kiitos omistajille monista kivoista hetkistä! Nyt nämä enkelikoirat ovat meillä muistoissa ja Ar'tfulfox's koirien taustoissa näkyy tämä pentue mm. Thalian jälkeläisinä!

Kiitos ja terveiset Kaarina Perolalle ja Loviatan T-pentujen omistajille