Ar'tfulfox's koirat ja omistajat eivät suinkaan ole olleet patojen ja kattiloiden äärellä pääsiäisenä vaan kovasti on tehtailtu tuloksia varsinkin AGILITYSSÄ!! Onnea Joensuussa kisanneille AGI 2 0-radasta Sani ja Heidi ja tupla 0-radoista Jeni ja Marko!! ja jo kolmosiin ehtineille Röllille ja Harrille 0-rata napsahti niin ikään!! Hienoa!!

Näytelmissäkin Rovaniemellä saakka piipahti Salka ja Eija. Tällä kertaa ei tuomaria valloitettu, mutta hyvää kokemusta tuli! Tuloksena H. Toivotaan, että Lappeenrannan näytelmät ovat hieman suopeammat tuloksien suhteen siis toivotaan, että tuomarit nukkuvat hyvin ja heräävät oikealla jalalla huomenna.... Huomenna siis odottelemme kuumeisesti tekstareita Lappeenrannan suunnalta. Tulikokeessa Jeni, Bono ja Eppu! Johanna tsemppiä flunssan nujertamiseen!

Niin Match Show Mikkelissä Indi ja Krista Onnea!

Ja sitten pääsiäisjuttuihin... Toivottavasti ei ole noitien taiontaa vaan totisinta totta... Meidän Lily (V-03, 04 erikoisnäytt. ROP-04 Pyrytuulen Lounatuuli) taitaa odotella pikkutervuja. Pentujen od. syntymäaika on 290408.

Kotikoirulaisten kanssa on harrastettu jäällä kirmailua ja kepin etsintää hangesta..Oikealla kädellä olen koettanut vähän talutella ja ojennella koiriani, mutta kyllä se on tässä iässä vaikeaa... vaihtaa kättä..Mutta onneksi käsi tuntuu kivasti toipuvan!

Iloista pääsiäisen aikaa...