Niin se vaan aika kuluu ja kevät etenee...

Belgirintamalle kuuluu mm. seuraavaa; Lilyn pentusuunnitelmat siirtyvät syksyyn.. mutta sitä ennen Ar'tfulfox's koirulaiset saavat mahdollisia vahvistuksia ulkomailta ja kesäpentujakin on suunnitteilla. Jos olet kiinnostunut sij.koirasta, tunnistat itsesi yhteistyökykyiseksi, haluat harrastaa koirasi kanssa, niin kysäise meiltä voisi löytyä jotakin Sinulle!

Agilityssa tehtaillaan kivaan tahtiin tuloksia viikko sitten Nala ja Johanna hienosti kolmosissa kaksi nollaa ja sijat 1 &2, Jeni ja Marko kakkosissa 5! Tänään Varkaudessa Jeni ja Marko 0 ja 4.sija!! ja Sani ja Heidi 5 ja 2.sija!! Harri ja Rölli startti vielä edessäpäin tai juuri parhaillaan menossa. Tuloksia myöhemmin...  Ja tuloskia tehtaili myöskin Rölli ja Harri B-kisassa 0 ja 2.sija. Hienoa ja Onnea!!

Surua ja harmiakin on. Novan eli (Drazhar des Terres Bergeres ) noin 1/2-vuotias tytär, joka syntyi töpöhäntäisenä joudutaan vaikean takaosan keh.häiriön takia lopettamaan. Lämmin osanotto perheelle.

Oma toipuminen olkapääleikkauksesta etenee pienin askelin.. Tänään käväisin ratsailla! Ja arvatkaa tuntuiko kolmen viikon tauon jälkeen ihanalle!!? Ville oli oikea terapiaratsu! Niin hieno mies, että kyllä sielu ja ruumis lepäsi kun jolkuttelimme Petkelniemen raitilla!

Ihanaa kevään jatkoa kaikille!

t. Sari