Heinäkuu ei ole hellinyt helteillä, mutta tulokset joita koirakot ovat tehtailleet lämmittää kivasti!

Agilitykentältä kuultua.. Maaningan kisoissa oli kolmosessa pyörähtämässä kahden lähdön verran Sani ja Heidi ja ekalla radalla tuli sitten komia 0 rata ja sijoitus ei sen enempää eikä vähempää kuin Voitto kotiin!! Onnittelut ja Aaltoja!! Todennäköisesti samaisessa kisassa oli niin ikään kolmosissa  Jeni ja Marko ja 1.63 tuloksella (saa korjata) irtosi 6 sija! Hienoa!

Jälkikisoissa oli ensikertaa Eppu ja Piia ja tottiksen ja esineruudun suhteen koirakko näytti hienoa osaamista, mutta jälki katosi.. Hienoa, nyt on kisakynnys ylitetty!

No, muutama meistä, jotka ei ollut agikisoissa eikä jäljelläkään käväisi sitten Oulussa näytelmissä ja olihan sinne eksynyt muutama muukin,ettei nyt tuloksia ihan keskenään keräilty... Olisi sinne kehään mahtunut lisääkin jengiä, vaikka ei ollut kehä koolla eikä kuivalla pohjalla varustettu. Hyvä, kun ei uitu siellä. Kaikkea on koettu, mutta tälläinen näyttelyreissu oli aikaisemmin jäänyt kokematta. Tuloksia rapisi ihan kivasti..

La 120708 Norman Deschuymere

Ar't.. Girlpower ERI 1, PN 1, CACIB ja ROP

Ar't.. Exciting Fox ERI 1, PU 1, SERT, CACIB ja VSP

1731942.jpg

Ja lisää tuloksia

Ar't.. Golden Dream ERI3

Ar't..HighSpirited EH3

Ar't.. Honey-Bunny EH1

Kasv. 1 KP

Su 130708 Igor Selimovic

Ar't.. Honey-Bunny ERI1, PN 2, Varasert! Onnea Eija ja perhe!!

Vau, mikä viikonloppu! Kiitos taasen kaikille! Johanalle suber-kiitokset koirien esittämisestä! Niinkuin myös muille joita vaivasimme! Heidille ja Vitolle tosi tosi paljon onnea! Siitä se putki aukee!! Onnea myöskin muille hienoille koirille  muunnokseen katsomatta!

Ja sitten nokka kohti erkkari viikonvaihdetta!

t. Sari ja koirulaiset