Ar'tfulfox's koirakot ovat jälleen kiidelleet agilityssä, näytelmissä ja PK-kokeissa.. Kiitokset kaikille aktiivisille ja myöskin niille jotka ovat  lähteneet katsomaan ja avustamaan koirien esittämisessä!

Agilityssä Harri ja Rölli (Ar't.. Funky and Fast) käväisivät MM -karsinnoissa ja noin sadan koirakon joukossa oli sijoitus hienosta 17. Onnea!!

Näyttelypuolella Kuopiossa 2-3.8.08 oli eri-ikäisiä Ar'tfulfox's koiria esillä. Lauantaina ensikertaa esillä oli Nemo, joka nuoruuden intoa uhkuen piti hiukan ääntä kehässä ja siitä ei tullut punaista korttia,mutta H napsahti. Avoimessa luokassa oli Mimmi, jonka arvostelu oli oikein kiva, mutta painon vartijoita suositeltiin.. kokeilemaan Tulos EH. Nyt siis ohjelmassa laihdutuskuuri ja sitten uusi yritys näyttelykehässä.

Sunnuntaina oli sitten päivä uus.. ja Indi pokkasi jun luokassa ERI:n, avoimessa Nuga sai EH:n, Siiri oli PN 3 ja Chili PN 4 ja Varasert! Kasvattajaluokka oli 1 KP ja ROP-kasv.

Perjantain jätimme suosiolla väliin, kun kohdallemme sattui tuomarimuutos. No, joskus näin.

La 9.8.08 tulikin iloinen puhelu Pohjois-Karjalan suunnalta. Sani ja Heidi oli käyneet Hakukokeessa ja tuloksena HK 1, 271 pistettä ja siis ykköstulos!! Jee... Onnea ihan hirveesti!!! Tää parivaljakko osaa mitä vaan !! Taittuu Tokoilu, agi ja pk! hienoa!!

1808336.jpg

Sani ja Heidi ja seuraaminen

La 9.8.08 Varpsin palstalta havaittua... Marko ja Jeni (Ar't.. Funny-Moon)  Agi 3:ssa 0 tuloksella, pienoisella aikavirheellä hienosti 3 sija! Onnittelut!!

**Seuraava yhteinen tapaaminen monien kanssa onkin sitten Varkauden ryhmiksen yhteydessä, joten siellä tapaillaan! Ilmoitelkaahan kuulumisia, tuloksia jne...

**Ja allakan kulmaan olisi lisättävää eli 13.9.08 tavoitteena pitää kouluttelupäivä /tapaaminen Varkaudessa! Ilmoitelkaa innostuksestanne, joko Johannalle tai minulle sähköpostiin!