Hei!

Vuosi on vaihtunut ja uuteen vuoteen pitäisi ajatukset suunnata...tai onhan sitä jo loppuvuoden aikanakin yritetty tehdä.

Tosiaan.. Lilyn ja Kaspin lemmenhetket on takana ja toivottavasti onnellinen odotus edessä. Lilyn ruokahalu on ollut hieman ?? , joten voisi olla  merkki jostakin... Tässä vielä kuva J-pentueen vanhemmista. Pentueen odotetaan syntyvän 24.2.09. Että voi jäädä laskiaiset laskematta, jos Lilyn pennelit päättävät silloin syntyä.

                    

No, edellisessä Blogikirjoituksessahan selvisikin ,että Johannalle on tullut sitten värin vaihto eteen belgitouhuissa eli joukkuettamme on täydennetty  kauniilla groenendael nartulla. Terveisiä vaan Satulaaksoon!

Vuoden 2008 puolellahan toimme Tsekeistä kivan, touhukkaan, uroksen ja sähköpostiviestistä päätellen Speedy on edelleen säilyttänyt touhukkuutensa Piian ja Jarkon kodin purkupalvelun merkeissä...... Kohta saamme varmasti kutsun tulla remppaamaan kotia tämän täystuhon jäljiltä. Tosin kuvista päätellen Speedy osaa ottaa lunkistikin ja olla tosi söpö! Tässä vähän Speedyä...

                    

Tässä Speedy "isoveikan" kanssa... eli Speedy ja Eppu

                    

Ai niin ja Lilyn synttärit on huomenna 5.1 ja täyteen tulee 8 vuotta! Ei uskoisi, kun katselee meidän ikinuorta.. Niin ja muistelee, että 7 1/2 -vuotiaana Lily oli erkkarin ROP tervu!

Iloista vuoden alkua kaikille!

**Edit.  Ar´tfulfox´s Galleriaan on lisäilty paaljon kuvia niin vanhoista kuin uusistakin pentueista :) ! **