Hymy Johannan kodissa Leppäkankaalla on pian taas vilskettä. Siellä on Jipun hellässä hoivassa 5 Parsonia varttumassa. Jipun suurensuuren masuun oli asettautunut viitoset... 3 urosta ja 2 narttua. Urokset ovat vielä varattavissa, mutta kannattaa pitää kiirettä... jos mieli tekee omaa pikkukoiraa!

Tässä pennut maitobaarissa...

1240772985_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kevättä on muutenkin ilmassa.. Useamman blogissa on kivoja treenikuvauksia, agilityyn on hurahdettu kivasti, ja pk-treenejäkin käynnistellään siellä, että täällä... tai oikeasti ei vielä täällä... Lunta on vielä vähän metsässä... niin.. kuullostaako seli-seli....?

No, näyttelyihin on ilmoitettu ja on jo parissa käytykin. Tässä tuloksia (lainaus )....

Outokummussa 19.4.09 Ar´tfulfox´s I´m so Unique "Churi" ROP-pentu :) !!! Superonnittelut pirpanalle ja Minnalle siitä! Ar´tfulfox´s Go-Go Girl "Sani" oli Käyttöluokan Eri1 :) ja Pyrytuulen Lounatuuli "Lily" ikävä kyllä jostain syystä ontui etujalkaansa joten kehästä poistuttiin EVA:n saattelemana ! Kerrassaan harmillista... Nooh.. Pelissä sattuu :/ .  Heidille vaan tsemppiä sertin metsästykseen, kyllä se vielä sieltä tulla tupsahtaa :) ! Tsekkipoikamme Quite Quick Lover Z Kovarny "Speedy" ERI1, PU 4, VARASERT  toinen näytelmä ja ERI :) ! Hyvä hyvä !