Hopsista hoijakkaa..

Sitä on taas vierähtänyt aikaa sitten viime kerrasta kun tänne on kirjoiteltu Suuna päänä paikasta toiseen ja sitä rataa on on ollut tämä syksy.. Hyvä että itse on tiennyt missä on pitänyt olla milloin  ! Nyt kun saataisiin sitä lunta maahan tai edes kestopakkaset niin helpotaisi kovasti...  

Suurena ilosena yllärina oli meillä niiiin odotettu ihka ensimmäinen groenendaelpentue.. joka valitettavasti ei sitten toteutunutkan toiveista huolimatta..  Tällä hetkellä sen asian suhteen on vähän niin kuin takki tyhjänä.. katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Reissun päällä olessa törmättiin Lilyn poikaan josta saatiin napattua kuva !

Kuvassa siis Ar´tfulfox´s Great Jackpot.

 Muut pentusuunnitelmat ovat kuitenkin ennallaan.. ja Lilylle odotellaan edelleen sitä juoksua alkavaksi milloin tahansa. "Lilyn" Pyrytuulen Lounatuuli sulhoksi on nyt sitten varmistunut nuori hurmuri "Speedy" eli Quite Quick Lover Z Kovárny.  Lily on tässä kovasti pudotellut jo turkkiaan joten tiedä vaikka kohta juoksua pukkaa ! Ensi keväänä on ajatuksena astutella myös "Uma" eli Ar´tfulfox´s Decent Shadow jonka sulhoa kovasti pohdiskellaan vielä. Uman juoksun odotetaan tulevan helmi-maaliskuussa 2010.

Syyskuun puolella käväistiin Tampereella näyttelyssäkin ja sieltä saatiin mukavasti "kotiintuomisia"

Sisarukset Indi(Heart´n Soul) ja Remo(Heartbreaker) Nappasivat ekat sertinsä PU2 ja PN3 sijoituksilla, Ima (Dusky Duchess) piiitkästä aikaa tuli näytille ja oli upeasti VSP !!! Lily PN2 & VSP-vet. Hienoja esityksiä jatkoi myöskin Ar't.. Eternal Friend eli Mimmi ERI 3!! Onnea Anna ja Mimmi . Ar´tfulfox´s kasvattajalk. 1KP !!!

Iinikin (Satulaakson Valon Virva) oli mukana geimeissä ollen PN2 ja sai sertin  !  

Tämä olikin meidän ns. ensimmäinen "virallisesti" yhteinen kasvattajaluokka  ! Syyskuusta lähtien olemme(Sari & Johanna) olleet siis virallisesti "samankaton", kennel Ar´tfulfox´s nimen alla.

Ar´tfulfox´s koiria on käynyt milloin missäkin kokeessa sun muussa pyörähtämässä.. Mm. Parsonit kävivät parsonerkkarissa hienosti ekaa kertaa pentunäyttelyssä ! Hienoa.. eihän teidän perässä meinaa pysyäkkään enää  Kiitokset aktiivisuudestanne !!! I-pentueesta on nyt sitten aloittanut terveystutkimuksilla I´m so Zealous "Zeli"  ja tuloksilla lonkat A/A ja kyynärät 0/0, silmät PPM iris-iris eli nou hätä . Suuret Kiitokset Sarille Zelin tutkituttamisesta  ! 

Ensilumikin tuli ja meni.. mutta siinä siivussa meille saapui ulkomailta mustaa girlpoweria (kuva yllä).. Joukkomme vahvistukseksi tuli Tsekeistä intervariaatioyhdistelmästä groenendael tyttönen nimeltään Viva la Black Z Kovárny joka tuntee nimen "Aya". Aya majailee Johannan luona Pieksämäellä.