No juu.. Viikonlopun aikana on tapahtunut jos jonkinmoista..    !

Tänään oli mukava aurinkoinen päivä.. tuntui taas oikeasti keväälle.. Tämä takatalvi ei napaa sitten yhtään.. Juuri kun sai koirat pysymään suht kuivina.. niin eikun sama rumba taas.. toivottavasti ei enää montaa kertaa tämän kevään aikana kuitenkaan..

Nooh.. mutta koirilla on kivaa satoi tai paistoi..  tässä tämän päiväisiä otoksia..

Niin.. sinne jonnekkin se meni.. Arvaa monta..

No mutta nyt tais.. olisko se siinä..

Kepissä oli ilmiselvä "valuvirhe" kun se noin poukkoili lennellä minne sattuu.. Tekevälle sattuu

Loppujen lopuksi Nemo ei voinut vastustaa juuri jäistä vapautunutta vettä....

Uma äipän massu on kasvanut mukavasti ja tuleva äitee on voinut mainiosti ja on osannut ottaa rennosti..

 Muutaman viikon päästä nähdäänkin mitä siellä masussa on muhinut...  Ja jälleen kerran.. odottavan aika on piiiitkä.. niin piiitkä..

Mutta asiaan taas...  Perjantaina oltiin sitten Pippurin kanssa miehelässä.. Astutus onnistui loistavasti ja niin kovin odotettu ensimmäinen groenendael pentueemme on nyt laitettu tulille !

Odotettavissa siis Groenendael-pentuja yhdistelmästä Funnytail Damn I´m Good x Finn Noir Hidalgo juhannuksen alusviikolla, vk25. Peukutetaan nyt että muutaman viikon päästä ultrassa nähdään pikku "mutiaisia" !

Terveysrintamalta saatiin viikonloppuna jälleen loistouutisia.. Lilyn tyttö Ar´tfulfox´s Golgen Gia kävi viikonloppuna Helsingissä kennelliiton järjestämässä silmäpaneelissa eriävien silmätutkimuslausuntojensa vuoksi ja nyt ei ole enää epäselvyyksiä mikä siellä silmässä on aiheuttanut lääkäreille ihmetystä.. Chilin tutki VIISI eläinlääkäriä ja tulos oli yksimielinen TERVE !  Jesh jesh ! Tätä osattiin kyllä jo odottaakin, mutta kyllä se lämmitti kun sen nyt sitten kuuli ääneen ! (Chilin silmäpohjassa näkynyt viiru on siis sikiöaikainen suonijäänne.)

kuvassa Ar´tfulfox´s Golden Gia "Chili"

Tämä uutinen oli tulevaisuuden kannalta merkittävä..  sillä Chilille siirtyi juuri tämän myötä äitinsä Lilyn "viitta" harteille ja on siis yksi mahdollinen Ar´tfulfox´s koirien äitihahmo tulevaisuudessa