Siinä se vaan Vappu mennä hurahti ja ollaan mukavasti menossa jo toukokuun puolella .

Uma perheineen kävi Pieksämäellä vapun vietossa ja voihan pojat mikä masu sillä jo on ! Hyvin ja arvokkaasti se osaa sen kantaa.. juoksemaankin olisi yltynyt.. mutta ei enää tohdittu antaa mennä parsoneiden perään. Tytti (Beleriad Kourtney Love) ja Nene (Artfulfox´s Arctic Angel) pistivät menemään kuin viimeistä päivää pihamaalla..  Uma olisi välistä halunnut vaan hillitä tytsyjen menoa . Viikon päästä Uma tuleekin sitten jo pysyvästi valmistautumaan pentujen tuloon Leppäkankankaalle.  Paljon oli Uman nenälle tekemistä keväisellä pihamaalla... Oli iiihan pakko ikuistaa tämä..

Ai että oliko hyvät tuoksut..

Pitää tässä kaivella kohta pentulaatikko taas esiin pieniä varten...Kaksi viikkoa ja sitten..

 

Terveysrintamalta jälleen uutisia.. Uman tytsy Ar´tfulfox´s I´m so Perfect sai viralliset lausunnot kennelliitosta: A/A, 0/0 Onnittelut Kaisa ja Peppi ! Ja kiitos aktiivisuudesta asian suhteen !

Ja Agirintamalta saatiin tänään iloisia uutisia.. Maija ja Remo ( Ar´tfulfox´s Hearbreaker) tänään Seinäjoella 0-voitto ja tervemenoa kakkosiin !!! Jiihaa.. tulihan se sieltä ! HURJASTI ONNEA !  Ima (Ar´tfulfox´s Dusky Duchess) paineli samaisessa kisaassa JÄLLEEN alle ihanneajan ! Harmi että pikku viba oli sattunut loppusuoralla ja tästä syytä vitonen kouraan. Mutta että upeeta Ima ja Maija tietty !!! Tytöstä alkaa vauhti löytymään kypsällä iällä .

Lopuksi alla vielä videolinkit radoista.. Ensin Remon:

s182.photobucket.com/albums/x221/MaijaRajala/

Ja Iman liitelyt perään:

s182.photobucket.com/albums/x221/MaijaRajala/Videoita/

 

Ja "last but not least"

 Parsonrintamalla tapahtunutta tänään..  Jipun tyttö Ar´tfulfox´s April Sun tutummin Lilli on hienosti toipunut puolivuotisesta paranemisprosessistaan (reisiluu meni poikki ) ja osallistunut tänään Tampereella Tamskin  agikarsintoihin.  Yli kolme tuntia kestäneissä karsinnoissa oli mukan n. 50 koirakkoa ja 15 hyväksyttiin alkeiskurssille... Lilli on yksi heistä  ! Onnittelut ja mukavia hetkiä uuden harrastuksen pariin  !!