Tänään äitienpäivän lomassa viettää 3-vuotis synttäreitään Ar´tfulfox´s H-pentuset eli Hazzling Beauty, Heart´n Soul, Hanky-Panky, Honey-Bunny, High Spirted, Heaven´s Sent,  Heartbreaker ja High and Mighty . ONNEA ONNEA ONNEA VAAN KAIKILLE ! Niin se vaan aika kuluu !

Parikkalassa tuli eilen pyörähdettyä näytelmissä. Aamu ei näyttänyt kovin lupaavalta sään suhteen mutta onneksemme päivä meni sitten kuitenkin kohtuullisen kuivissa merkeissä !

Päivän tulossaldo oli loistava..

Tsekkituontimme Aya eli Viva La Black Z Kovarny esiintyi ekaa kertaa elämässään näytelmäkehässä ja tuloksena oli ROP Groenendael ja sai myös ekan SERTinsä !

Uman tyttö Churi eli Ar´tfulfox´s I´m so Unique oli upeasti PN2 ja sai VARASERTin ! Onnea Minna ! Mahtavaa tytsyt ! Autolastissa mukana olut Minnan shettitytsy Funnytail I´m too famous oli "vaatimattomasti" Rop ja ylsi vielä hienolle RYP2 sijalle ! Meillä oli siis autolastillinen ERInomaisia koiria !

Tänään laitettiin Umalle "pentuhuone" valmiiksi..  Päiviä tänään kasassa siis 55.  Kovin ovat eläväisiä nuo masuasukit.. Kyljet mutkuaa aina tämän tästä.. viikko vielä ja sitten.. ollaan jo aika lähellä  !