Paaljon on sattunut ja tapahtunut taasen  !

Ensin uutisia "maailmalta" .. Eilen saimma mahtavia uutisia Varkaudesta.. Parivaljakko Harri Huusari & Ar´tfulfox´s Funky and Fast eli Rölli olivat eilen agiliitämässä ja kotiin viemisinä upeasti nolla, 3. sija ja AGILITYVALIO titteli  ! Supermahtionnittelut   !!! Ja seuraava laji oli...

Eilen ja tänään Joensuussa kävi näytillä Ar´tfulfox´s Go-Go Girl eli Sani. Molempina päivinä tuliaisina Käyttöluokasta ERI1 ! Onnittelut.. Viimeisen Sertin metsästys on siis julistettu alkaneeksi  !

Terveystutkimuksissa on viimeviikolla käynyt H-pentueesta Honey-Bunny elis Salka ja terveenä lähtivät lonkka- ja kyyn.kuvat eteenpäin kennelliittoon. Silmät peilattiin myös terveiksi. Kiitos Eija  !

Kaikki ei aina mene niin kuin toivoisi... Surua ja murhettakin joutuu välillä väkisinkin kokemaan..  E-pentueestamme Ar´tfulfox´s Exciting Friend eli Frendi on poissa.. Frendin sairastaman epilepsian myötä voimistuneen agressiivisen käytöksen vuoksi oli kaikille osapuolille paras mutta raskas päätös laskea Frendi ikiuneen. Lämmin osanotto ja halukset Annikan perheelle.

Sitten hieman iloisempiin mutta silti haikeisiin asioihin.. Aina niin iloisen ja hauskan Nemon (Ar´tfulfox´s High and Mighty) muutto lähestyy. Nastan juoksu on nyt sillä mallilla että Nemo pääsee muuttamaan tulevaan kotiinsa Juhannuksen tienoilla  ! Nemohan muuttaa siis siskonsa Nastan kamuksi Kouvolaan

Ja sitten mukaviin  pentupulinoihin..

Tämä oli ihan pakko ikuistaa.. Uman kainalossa on aina tilaa... ihan kaikille

Muutama uusi kuva lisätty picasaan.

Pentuset ovat nyt sitten saaneet nimet... jotka voi lukea alta.. kuvien alle laitoin pantojen värit niin pysytään kärryillä.. pennut ovat vasta kaksiviikkoisia ja meno silti jo kovaa.. taitaa olla niin että siirtyvät  nopsaan tuolta Wilman huoneesta "pirtin" puolelle . Saavat kunnolla tilaa missä telmiä :) ! Täällä jo otetaan kovasti "miehestä" mittaa laatikossa.. ja ne äänet... ne on niiin olevinaan tosissaan  Hampaiden "teroituskin" on jo aloitettu..

kulta, nykyään keltapantainen                                    punainen, nykyään vaaleanpunapantainen

punaruskea tytsy, oranssipanta                                        hopea, nykyään harmaapanta

ent. lila nykyään "nude"panta                                           sininenpanta

punaruskea poika, ruskeapanta