Uskotteko muuten.. että ei ole yhtään... siis yhtään mukavaa kirjoittaa blogia tovi.. ja sitten yhtäkkiä huomata.. että joku ponnahdusikkuna esto poistaakin kaiken tekemäsi taivaan tuuliin..  Ai elämä että otti otsaan.. mutta eihän siinä.. Otetaan vaan uusiksi.. jos positiivisesti haluaa ajatella niin asiat ja kuvat on ainakin jo valmiina mietittynä 

Tässäpä tuoreet kuvat tulokkaista. Jospa jo seuraaviin kuviin saataisiin nimetkin aikaiseksi..

Kyllä sitä taas muisti jälleen että ei ole se helpoin tehtävä kuvata kädessä kiemurtelevia penneleitä  . Kiitokset vaan Piritalle avustamisesta.

Maailmalta kuului taas uutisia.. 

 Maija ja Remo eli Ar´tfulfox´s Heartbreaker kävivät viimeviikolla tottelemassa tampereella 1-tuloksen verran pistellä 176.5. Hieno juttu ! Onnea onnea ! Siellä se TK1:nen vaan häämöttää jo  . Remo oli käynyt  myös silmpäpeilauksessa ja Remolla todettiin HC ja suositus uusinta peiliin vuoden päästä.. josko se ei sitä sitten olisikaan sanoivatten.. hmm.. Nooh.. mutta anyway.. se ei Remon ja Maijan tahtia haittaa  ! Ar´tfulfox´s Dusky Duchess kävi myös silmiä näyttämässä ja tulos oli jälleen TERVE  !

Uman tyttönen Ar´tfulfox´s I´m so Perfect eli "Peppi" oli käynyt viikonloppuna Rauman näytelmissä ja oli hienosti PN3 ja sai ekan sertinsä ! Onnea onnea  ! Alla tuore kuva "sertiläisestä" pysteineen.

Ar´tfulfox´s I´m so Perfect