Just so Blazy ja.. Ota tuosta läjästä nyt sitten selvää.. 

No niin... Viiiihdoinkin pääsee kirjoitusten pariin.. tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista taas.. Ensimmäisenä on sylkäistävä pihalle se tosiasia että meille ei mustia pentuja nyt sitten tulekkaan.. Juu-u.. näin on näreet  .  Kun pentujen liikkeitä ei näkynyt, tuntunut eikä kuulunut.. vein eilen Pippurin röntgeniin ja karu totuus paljastui.. TYHJÄ  ! Voihan harmitustenharmitus.. Ultrassa aiemmin näkyi että Pippuri on selvästi tiineenä.. mutta on nyt jostain syystä puolivälinjälkeen imeyttänyt alkiot pois kaikessa hiljaisuudessa uskotellen meille että pentuja tehdään..  Sillä ruokahan on Pipalle maistunut loistavasti.. josta iso maha kertoo paremmin kuin sanat . Se siitä.. tämän myötä meidän groenendael pentuehaaveet siirtyvät jonkin matkan päähän tulevaisuuteen.

Sari ja Lasse maisteltavina..

Tervuerenrintamalla sen sijaan hommat etenee ja perjantaina tulee pennuilla kuusi viikkoa täyteen  ! Vauhti on mahtavaa ja matsia otetaan tämän tästä pihalla. Armotonta menoa siis.. ja tosiaan.. jos tänne tulee niin ei ihan niitä parhaimpia kenkiä jalkaan sitten kiitos.. ellei halua mitään speciaalimuotoilua samlla reissulla . Täällä on oikea kenkävaara ! Pikku sateetkaan ei hätkäytä.. ei olla sokerista  ! Tällä hetkellä näyttää siltä että kaikilta pojilta löytyy molemmat pompulat sieltä mistä pitääkin. Lupaavalta näyttää tilanne sillä puolella siis  !

Just so Brainy & Just so Bloomy

Säät ovat olleet nyt taas toistaiseksi aivan mahtavat . Toivotaan että ei nyt sitten ihan kauheasti juhannuksena satele.. Ajatella.. kohta täälä alkaa pikkuhiljaa hiljenemään kun parin viikon päästä alkaa omat kodit kutsumaan pentuja.

Yllä kuvassa kesästä nautiskelee Just so Bogy

Terveysrintamalta hyviä uutisia jälleen.. Nanan tyttö Ar´tfulfox´s Honey-Bunny sai viralliset tulokset kennelliitosta ja lonkat A/A kyynärät 0/0. Hieno juttu ! Silmäthän Salkalta oli peilattu terveiksi toukokuussa . Kiitos Eija  ! H-pentueen High and Mighty menee kuvauksiin tulevana manantaina.. ja taas päästään jännäämään

Agilityrintamalla SM-kisoissa meitä kävi upeasti edustamassa Ar´tfulfox´s Funky and Fast "Rölli" ja Harri ! Taistelivat tiensä finaaliin ja loppusaldona 33. sija ! Onnea ! Teistä kuullaan vielä tulevaisuudessa .  Agirotuun on meiltä ilmoitettuna joukkue OVELAT KETUT joten kaikki kynnelle kykenevät sitten sinne kannustamaan meitä  !

Uusia kuvia ja pari videota päivitetty J-pentueen galleriaan... Käy kurkkaamassa .

Mukavaa ja rauhallista juhannusta kaikille !