Siinähän se meni taas Juhannus niin että hujahti. pennuilla on ollut pyöritystä suuntaan jos toiseenkin.. Kiitos vaan kaikille niille jotka ovat täällä niitä ahkerasti käyneet käpälöimässä  .   

Tänään pakattiin pennut autoon ja suunnattiin kohti Sorsakoskea. Matka taittui rauhallisissa merkeissä pentujen nukkuessa.. Kun taas päästiin perille... alkoi touhut välittömästi  . Yksin ei enää tällaisia pentuja voi pitää irrallaan pihalla... ei meinaa pysyä perässä kun pakka hajoa.. Sen verran uteliasta sakkia ovatten  !  Paikan päällä oli onneksi pikku apulaisia naapurista niin pysyttiin laskuissa mukana. Voi että niillä oli taas lysti.. Paras löytö tuntui olevan vanha peräkärry jonka alle oli kiva menna porukalla kaivelemaan .

Viikonlopun aikaan myös paukuteltiin pennuille starttarilla eikä huomioitavaa asian suhteen  ! Naapurista taisi sensijaan löytyä paukkuärtyisiä ihmisiä..  

Mutta että sellaista.. Niin muutes.. Kaikki pennut ovat varattuina. Perjantaina pennut menevätkin eläinlääkärintarkastukseen jonka jälkeen ne ovatkin sitten lähtövalmiina omiin koteihin.

Niisk.. niin se vaan pikku hiljaa taas talo hiljenee..

Lisätty uusia kuvia tämän päiväisestä reissusta J-pentueen Picasaan !