Ainakin meillä täällä on ollut viime viikosta saakka kovin tuulista ja siihen vielä että se on viileää.. hrrr.. kesää odotelessa siis  ! Tuulesta huolimatta ollaan pentusten kanssa aina "hyvänsään" aikaan käyty ulkoilemassa. Pennut ovat päässeet myös maistelemaan murkinaa.. ja hyvin on suu napsunut

Viikonloppuna pyörähdettiin Groenendael junnu Ayan (Viva la Black Z Kovárny) ja Tervueren Chilin (Ar´tfulfox´s Golden Gia) ja Churin (Ar´tfulfox´s I´m so Unique)kanssa Jämsässä ryhmänäyttelyssä. Aya hienosti Gronttujen ROP ja sai toisen Sertinsä..  Tytsyn elämän toinen näyttely, toinen ROP ja toinen Sert    ! Noh.. eihän siinä kun kerran tuomari tykkää  . Oikein mukavat aloitukset nuorelta koiralta. Chili oli avoimissa nartuissa hienosti ERI2 . Ar'tfulfox's I'm So Unique bikini kunnossa ja hienosti NUO ER1, PN 4 Va-sert.. olikohan tämä nyt Churin kolmas VA-SERTi.. .. Kyllä se SERTikin sieltä vielä tulee ! Churi jää nyt "karvankasvatuslomalle".

Eilen illalla pyörähdettiin myös ulkosalla ja siinä ulkoilun päätteeksi otettiin taas uusia "passikuvia".. Kyllä näkyy naamasta että ollaan väsyneitä.. ja taitaa niissä parilla olla multaakin nenänpäässä   ! Seuraavan kerran taidan ottaa passikuvat heti..niin eivät nuku käsille  ! Tosi reippaita ja uteliaita pentusia ovat joka iikka !

 

 

 

 

Lisää uusia kuvia täällä:  http://picasaweb.google.fi/110278355909797723594/ArTfulfoxSJPentue#