Kirjoittelu on ollut hieman jäissä ... mutta eiköhän taasen päivän pidentymisen myötä lähde taas mopo käyntiin...  tai moottorikelkka näin talvella!  Parin vuoden takaisen puuhun ajon jälkiä on korjailtu ja kelkka on taasen kunnossa... Että silleen!

Paljon on tapahtunut sitten viime syksyn... Koiralauma täällä Petkelniemessä on pienentynyt Siirin (Ar't.. Girlpower) rajun ja nopean osteosarkooman myötä yhdellä belgityttösellä . Sydäntä särkeviä aikoja... Luopumiseen ei vaan millään totu...

H-pennut käväisi syksyn mittaan luonnetestissä aina Hesassa saakka ja kotiin tuomisina oli  hienoja tuloksia... Niitä voi käydä ihailemassa Kennelliiton sivuilta.

Nemo eli Ar't.. H-pentueen uros on kotiutunut hienosti liikuttamaan ja aktivoimaan vanhempiani. Sekä isällä, että äidillä vaan kunto kasvaa  Ja täytyy myöntää,että Nemokin vaan komistuu, kun on saanut oikein kivasti massaa ja lihasta ympärilleen!

Pentutapaaminenkin oli Pieksämäellä J-penneleille ja iso kiitos mukana olleille ja muutenkin yhteyttä pitäneille!

Nyt tässä kovasti odotellaan mahdollisesti Chilin ja kenties Churinkin juoksujen alkamista ja .... uusien mahdollisten ovelien kettujen syntymistä.. kevään ja alkukesän mittaan. Ja olisiko mahdoll. aika sen ensimm. groenendael pentueenkin....

Palaillaan! terkuin Sari