Kerrassaan upea oli tämän päiväinen sää ! Hurjalta vaan tuntuu että perjantaina vaihtuu jo Huhtikuun puolelle.. ja meillä on täällä lunta vielä vaikka muille jakaa ! Nooh.. jos käy aika pitkäksi kevättä odotellessa niin käy se täällä Leppäkankaalla Iinin pentuja odotellessa.. Iini on ilmeisesti päättänyt että muksut syntyy yliajalla.. Tänään siis plakkarissa 63 vrk.. Eli pentuset voivat aloittaa tulonsa millon vain.. Iini tosin piinaa meitä ja pihtaa pentujaan   Eihän siinä..  Perjantaina on 63vrk toisesta astututuksesta.. ja mikäs olisikaan sen hauskempaa kuin saada laatikollinen mustia aprillipiloja ! Alla tänään napattu kuva tulevasta mammasta.

Ruoka maistuu ja pennut liikkuu masussa joten "valtakunnassa" kaikki hyvin !

Ovelia kettusia kävi Tuusniemen näyttelyssä.. Ja jännitystä oli jo etukäteen odotettavissa sillä  Sani (A.Go-Go Girl) oli ilmoitettu näytelmiin.. Sanihan siis oli "metsästämässä" viimeistä SERTiään.. Kehässä pyörähti Uman jo juniori-ikään ehtineet pentuset hienoin tuloksin: Just so Bloomy JUN ERI3, Just so Brandy ERI2 PU4, Just so Bogy EH  ! High and Mighty tällä kertaa H ja Eternal Friend EH. Sanin sertin metsästys taas päättyi siihen paikkaan tuloksella Käy ERI1 PN2 SERT !!! Maahtavaa upeeta.. Voi sitä tunnetta Tuusniemellä siis leivottiin ensimmäinen AR`TFULFOX`S KAKSOISVALIO . Sani siis nykyään FIN AVA & MVA BH HK2  !!!!  Suurin kiitos tästä kuuluu omistaj Heidille joka on koiran kouluttanut ja aktiivisesti vienyt koiraa eteenpäin  !!  Juukassa taas Juniorisisaruspari pyörähti kehässä hienoin tuloksin: Ar´tfulfox´s Just so Bloomy hienosti JunERI1 PN3 ja varaserti.. Ja velipoika Ar´tfulfox´s Just so Brandy Jun ERI1 PU1 VSP SERT !!!! Maaahtavaa.. upeeeta vieläkin hymyilyttää ! Onnittelut omistajille ja kiitokset jälleen aktiivisuudesta !

Agipuolella 12.3 Varkauden kisoissa oli kunnostautunut A.Funky and Fast "Rölli" : maxi3 0-tulos 2.sija

Terveystuloksiakin on jälleen saatu  Ar´tfulfox´s Decent Shadow ja tyttärensä Ar´tfulfox´s I´m so Unique kävivät silmäpeilissä ja molemmilla puhtaat terveet silmät.

Tervueren pentuesuunnitelmat eivät toteutuneetkaan vielä Churin (A. I´m so Unique) kanssa tällä erää.. Churin suunnitelmat siirtyivät siis myöhemmäksi.. ja nyt sitten onkin aikaa touhuilla luonnetestit ja ehkä aloitella jo agi uraa ennen seuraavaa yritystä  .  Pentusuunnitelmia puuhastellaan kovasti seuraavaksi Chilille (A.Golden Gia) ja kovasti mielessä pyörii myös 3. ja viimeinen jo hyvää jälkeläisnäyttöä jättäneelle Umalle (Decent Shadow) ! Katsellaan nyt mitä aivoituksia kevät tuo tullessaan.

Leppäkangas hiljentyy nyt odottelemaan niiiiin odotetun groenendaelpentueen syntymää.. Stay tuned