Ja mamma on niin niiiin maireena ja nautiskelee tänään olleesta viielästä päivästä, kuten kuvasta näkyy  !

Uma ja Uman poppoo olivat Pieksämäellä viikonloppuvierailulla ja voi jestas kun oli tas massu kasvanut  ! Siellä ne pikku tehotervunalut  vaan kasvaa vielä jonkin aikaa. Tänään on Uman 47 tiineysvuorokausi. Viikon päästä Uma taas tulee ja sillä kertaa jääkin sitten tänne Leppäkankaalle viettämään loppumammailut  .

Viikonloppuna käytiin Juvalla koiranäyttelyssä molempina päivinä.  Lauantaina kehässä pyörähti Uman tyttöset Romy ja Churi.  Ar´tfulfox´s Just so Bloomy  "Romy"  the "Miss Bikini" ollen ERI2  ja Uman ensimmäisestä pentueesta oleva sijoitustyttömme Ar´tfulfox´s I´m so Unique sai ensimmäisen SERTinsä ollen myös ROP  !!! Jesh jesh !!! Olipas hieno päivä kaikkinensa upeassa säässä  !  Superonittelut vielä Minna ja Reetta teille ERInomaisten tytsyjen tuloksista  ! Ja tietysti kiitos Minnallle, Jepelle ja Vernerille kivasta näyttelypäivästä !

Churi eilen  helteisellä Juvalla

. Tänään sitten käväistiin Sannan kanssa Juvalla parsonkehässä. Jippu ja Tytti siis kävivät näytillä  mistä kotiin viemisiksi: Beleriad Kourtney Love AVO ERI1 SA PN2 SERT  !!!  Beleriad Chadny "Jippu" oli ensimmäistä kertaa käyttöluokassa ja oli ainokaisena ERI1, hieno juttu ! 

Sanna ja Tytti (Beleriad Kourtney Love) odottamassa kehän alkua

Ensiviikon keskiviikkona olisi sitten vuorossa Helsingin reissu luonnetestin merkeissä. SBPKY:n järkkäämään testiin on menossa Ar´tfulfox´s I´m so Unique ja Ar´tfulfox´s Im so Perfect.  

Nautitaan nyt tästä upeasta kesästä kun kerran kelejä piisaa  .  Aurinkoisia ja lämpimiä terkuja kaikille !