Jep.. Eli heti alkuun tähän että meillä on nyt julkaistu uudet kotisut ja ne löytyvät osoitteesta: http://artfulfoxs.com/ 

Ohjaus vanhoilta on tulossa.. mutta nyt siis tuosta vaan tervemenoa tutustumaan!  Vähän on vielä vaiheessa.. mutta julkaisukelpoista  .

Uma-mamman.. tai pikemminkin mammutin odotus on loppumetreillä. Tänään kasassa päiviä 60 !  Kauaa ei siis enää tartte odotella.  Massu on venynyt ja paukkunut sitten viime päivityksen.. Siellä on joko monta pikkuista tuhisijaa jonosssa.. tai sitten sieltä syntyy karhunpentuja..   Vielä ei ole merkkejä tulevasta koitoksesta, joten synnärillä vielä rauha maassa   !  

Odotusta on ilmassa joo.. pakko kertoa heh.. mulla oli tässä vähän tiukkatahtinen viikonloppu työnmerkeissä.. su aamuna sitten menin 03.30 nukkumaan ja myöhemmin aamulla taas uusi herätys töihin 08.00.. Voi kertoa että ihan mielelläni heräsin tällä kertaa täydestä unesta..

Olin jostain syystä eläinlääkärillä mieheni Arton, Uman ja ystäväni kanssa.. sinne huoneeseen sitten alkoi Uma synnyttämään  .. no ei siinä mitään... kauhukseni unessa huomasin että sieltä tulee kolme pentua kerrallaan..  juu-u kolme.. eikä siinä kaikki.. ne näytti ihan Weimarinseisojan pennuilta joilla oli punaruskeita pilkkuja kyljissä.. täh.. olin kauhuissani.. mulle tuli sekarotuisia pentuja.. WHÅT ?? Miten näin on pääsyt käymään ????? Toinen rypäs alkoi tulla juuri kun ekat pääsivät maitobaariin.. ja taas kolme kerralla  mutta nämä... nämä kolme edustivat rotweilereita  WHÅÅÅÅT ???  Loput neljä pentua olivat ihan ruippanoita jotain gerbiilin ja hiiren näköisiä pötkylöitä joista ei ottanut selvää... olin ihan äimän käkenä  no ei siinä... mitälie tehobuustermaitoa Uma niille siinä mun ihmetellessä antanut kun jo kohta osasivat pentuset kävellä heti eka-aterian jälkeen ja alkoi hillitön ralli...  Oli ihan neuvoton olo.. Ei tällaista voi tapahtua ajattelin.. ja päivittelin Artolle ja kaverilleni että miten tästä selvitään.. ja sitten tuo herätys kello pelasti minut   

Että no huh.. kaikkea sitä..  onneksi se oli vaan unta !!! Oli ihana nousta ylös ja todeta Uman tuhisevan ihan yhtenä kappaleena tyytyväisenä sohvalla.

Pyörähdettiin Minnan ja Churin kanssa Helsingissä luonnetestissä. Samaiseen testiin oli ilmoitettu myös Churin sisko Peppi.  Iinin tyttönen, sijoituspentumme Myy, josta tuli siis Pepin "pikkusisko", oli myös mukana reissussa.  Olipas kiva nähdä pikkuista. Toinen oli niin tormakkana siellä menossa.. on siinä Kaisalle pakkausta  .  Saatiin napattua pari kuvaakin tytsystä.. tuossa yllä yksi niistä. Tässäpä sitten  tytsyjen tulokset.  Saatiin Videot molemmista.  

 Ar´tfulfox I´m So Unique +2 +1 +1 -1 +1 +2 +1 +3 = 140p, laukauskokematon  , Ar´tfulfox I´m So Perfect
-1 +1 -1 -1 +1 +2 +1 +3 = 93p, laukauskokematon

Näin paljon siskoja kiinnosti olla samassa kuvassa..  Se on niiin totta, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa aina joistain tilanteista..
vasemmalla siis I´m so Unique ja oikealla I´m so Perfect. 
Ai niin.. viime viikonloppuna käytiin Hyvinkäällä näytillä parson kehässä.. Vähän kyllä aamulla tökki nousta kukonlaulunaikaan ja lähteä matkaan.. mutta se kannatti. Tytti - Beleriad Kourtney Love oli VSP ja sai toisen sertinsä ja Jippu- Beleriad Chadny heti perään hienosti PN2 ja vara-serti  ! Hyvä tytsyt !! Syksyllä sitten taas jonnekkin suunnataan... minne.. ei ajatustakaan vielä . Muutenkin näyttelyt siirtyvät nyt omalta osaltani Uman pentujen vuoksi syssymmälle. Kerkiihän sitä sitten taas.