Niin se vaan on aika mennä hurahtanut taas niin että ollaan ihan oikeasti syksyssä. Vettä ollaan saatu ihan kiitettävästi, eikä tuo tämän aamuinen säätiedotus yhtään parempaa tulevaa luvannut. Noh, jos jotain positiivista niin eipähän ainakaan kaivosta vesi pääse loppumaan :D . Bloggaaminen on ollut sanoisinko "hieman" jäissä.. Pahoittelut siitä :/ . Touhuttu on vaikka siitä ei raporttia ole nyt päässyt vääntämäänkään joka hetki :).

Syksyn kunniaksi pyörähdin syyskuun alussa SBPKY:n järjestämällä PK-leirillä Uuraisilla uutta into ja oppia hakemassa. Voi kun sitä pystyisikin tällä hetkellä satsaamaan tuohon koulutuspuoleen enemmän.. no mutta kyllä se  aika vielä tulee :). Kivaa oli ja seura mitä mukavinta. Leirille osallistui myös kaksi Iinin pentua, April Blink ja April Burst :). Ja kävipä siellä meitä moikkaamassa myös Muuramen tyttö April Blitz. Alla epämääräinen yrity saada sisarukset "siististi" samaan kuvaan :D.

April Blink - April Blitz - April Burst

April Blink - April Burst - April Blitz - Dubion Kung-Fu

Ja kun kerran iskäkoira Ziggy oli hakuopissa leirillä.. saatiin hyvä tilaisuus ottaa yhteiskuva.. Ainakin yritys oli hyvä :D !!

 

Koerintamalta kuultua.. Ar´tfulfox´s Hazzling Beauty - Nasta ja Sari ovat tokoilleet itselleen TK2 koularin. Yesh Yesh :) ! Sitten taas parivaljakko Ar´tfulfox´s Golden Dream - Nuga ja Virpi ovat käyneet kunnostautumassa MEJÄ puolella ja nyt takataskussa 2 AVO 1- tulosta. Wau :) !  Iisot onnittelut vielä tätäkin kautta molemmille tyttölöille koiruuksineen :) !

Pentuset ovat aloitelleet elämää uusissa kodeissaan jo jonkin aikaa ja alku on tuntunut sujuvan mukvasti :). Omaa perhettään täällä vielä etsii yksi tyttönen, Ar´tfulfox´s Known as Fizzberry (keltapantainen). Tytsy on utelias, leikkisä ja taistelutahtoinen tapaus josta on varmasti moneen menoon :).