No niin siinä sitten melkein kävi niin kuin Sari edellisessä kirjoituksessaan enteili..  Mutta onneksi sentään ei kolmea viikkoa kestänet pakkaset..

Onneksi kaikki on vaan kiinni pukeutumisesta. Oikeanlainen vaatetus, niin tarkenee säässä kuin säässä ;). 

Malla, Iini ja Piki

Kuuraparroilla oli kivaa kylmästä huolimatta :D ja mikäs sen parempaa jumppaa onkaan kuin painella jäällä hangessa  :) ! Siinä joutuu kummasti nostelemaan kinttujaan ja käyttämään jalkoja jottaa pysyy muitten mukana.

Tammikuussa käväistiin pyörähtämässä Kajaanin KV-Tamminäyttelyssä. Ja mukava aloitus olikin :)

Gro narttu Satulaakson Valon Virva - Iini, oli hienosti VSP sai viiseisen Sertinsä ja Cacibin "kaupan päälle".  Nyt voisi sanoa että pojasta se polvi paranee.. ;) mustien ROP oli nimittäin ensimmäistä kertaa esillä käynyt Iinin poika, junnuluokkalainen Ar´tfulfox´s April Burst - Piki joka sai luonnollisesti myös ensimmäisen Sertinsä. Cacibia ei saanut ikänsä vuoksi ottaa  vastaan. Piki palkittiin myös näyttelyn Royal Canin Rop juniorina :) . Ja näin ollen pääsi pyörahtämään päivän päätteeksi isossa kehässä kaksi kertaa "harjoittelemassa" :). Kehässä pyörähti myös ensimmäistä kertaa junnuissa Ar´tfulfox´s April Bounce - Bono ollen hienosti JUN ERI 3 :) ! Mahtavaa !!! Kyllä meillä on komeita nuoria miehiä kasvamassa :) !!!

Satulaakson Valon Virva - Iini & Ar´tfulfox´s April Burst- Piki

Tervuissa sitten oltiin neljän otuksen voimin esillä ja päivä oli onnistunut myös siltä osin: Ar´tfulfox´s I´m so Unique - Churi,  AVO ERI1 SA PN2 SERT ja Va-ca joka vahvistetaan myöhemmin Cacibiksi :) !!! ( Voittaja nartulla oli jo Cacibit kasassa), Ar´tfulfox´s Eternal Friend Mimmi, AVO ERI 3, Ar´tfulfox´s Just So Bloomy - Romy, NUO EH 2, Ar´tfulfox´s Just so Brandy - Brandy ylsi hienosti myös toiseksi eli NUO ERI1 PU2 SERT Va-ca. Päivän päätteeksi kennel Ar´tfulfox´s kasvattaja luokka sai KP ja oli näin ollen ROP Kasvattaja :) !!!  Superisti vielä onnea kaikille tasapuolisesti ja kiitokset aktiivisuudestanne <3 !

Seuraavaksi sunntammekin nokat kohti Tuusniemeä.. saas nähdä sitten miten päin siellä suut pannaan :D ! Noh.. mukava reissu koiramaisissa merkeissä taas tiedossa joka tapauksessa :) ! Belgejä tuntuu olevan tulossa sinne oikein isolla B:llä joten nyt kaikki innokkaat rodusta kiinnostuneet paikan päälle katsomaan :) .  Ei kai tässä muuta kuin että näihin kuviin ja tunnelmiin päätetään tällä erää... ;)

 

Ai niin..  Pentusuunnitelmia 2012 tehdään ahkerasti ja ajatuksenammehan on astuttaa aina valmis toimintaan ja iloinen Ar´tfulfox´s I´m so Unique - Churi nyt keväällä tulevasta juoksusta.  Tiedustelut ja alustavat varaukset ovat tietysti mahdollisia ja tervetulleita jo nyt :) . Päivitämme suunnitelmat kotisivuillemme heti kun olemme saaneet asiat lopullisesti pähkättyä :) !