Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta kaikille :) !!

Kuten otsikkokin kertoo.. ;) Meillä on pentusuunnitelmia ja jos kaikki sujuu hyvin, meille on luvassa keväisiä tervuntöttöröitä :) !

 Romy (AFF Just so Bloomy) on aloittanut juoksunsa joten astutus tapahtuu parin viikon sisällä. Voi että.. Toivotaan nyt että kaikki menisi hyvin :).

Aktiiviset AFF:laiset toivat tuloksia näyttely sekä terveyspuolelta :).

Silmäpeilissä pyörähtivät loppuvuodesta: AFF known as Loveberry, AFF Known as Beatberry, AFF Known as Wildberry sekä AFF Just so Brandy. Kaikilla terveet silmät :) !!! Hieno juttu. Luustotsekissä käväisi mustiaisten puolelta AFF April Booster ja AFF April Blitz tuloksilla Aku B/B 0/0 ja Rita A/A 0/0 :) ! Tuosta pentueesta onkin vain yksi enää tutkimatta. Iso Kiitos vaan kaikille jotka jo ovat tarkkeihin ennättäneet !

Terveysasioihin vielä yksi alkuvuoden lisäys. AFF just so Bloomy käväisi tiistaina silmäpeilissä tuloksella terveet silmät! Hitsit.. kunpa nyt saataisiin jotain oikeestiaikaiseksi ;) .

Vähän aikaa menee nyt opetellessa tän blogiuudistuksen kanssa.. toivottavasti löytyy se yhteinen sävel.. seuraavana yritän saada tänne jotain kuviakin liitettyä.. katsotaan nyt miten käy.

Ai Niin siis meillehän on tullut perheenlisäystä.. elikkäs marraskuun lopussa meille tulla tupsahti laumanvahvikkeeksi Norjalainen hurmuripoika Knock Out av Vikholmen  :) ! Jäbä on kyllä aikamoinen paketti.. <3 ! Mukava on ollut touhuta ja seurata pennun kasvua ja kehitystä.. lisään varmaan tähän kuvankin jossain vaiheessa.. kunhan onnistun :D.

Viime kesän Ruotsintuliainen Mimi eli Segerforsens Just Watch Me on kasvanut oikein mallikkaaksi nuoreksi neidoksi Hannan ja perheen hyvässä hoidossa. Mimi on pitänyt huolen että vauhti ei lopu perheen mummikoiraltakaan :) ! Keväällä olisi tarkoitus käväistä jossain vähän näytilläkin :) !

Mukavaa kevään odotusta kaikille.. Stay tuned ;)