Kyllä.. sieltä se vaan tulee vaikka välillä meinaa usko loppua kun tämän tästä tulee uutta lumimyräkkää..   Mutta just nyt ei haittaa.. Tätä kirjoitellessa paistaa ihanainen kevät aurinko pilvettömältä taivaalta.

Romyn astutus oli erinomaisen onnistunut ja nyt onkin maanantaina jo vuorossa ultra missä varmistetaan ollaanko sitä vai eikö sitä olla. Jos siis oma pikku belgianpainajainen on mielessä niin STAY TUNED :)  ! Alla kuva upeasta ja niin toisilleen tehdystä parista. Rikihän on Romyn äidin viimeiseen pentueen, eli upean K-pentueen isä. Odotamme innolla pentulaatikkoon pikkutuhisijoita joista löytyy varmasti potkua moneen menoon.

Riki%20%26%20Romy-normal.jpg

Viime viikonloppuna käytiin Kangasniemellä valjakkohiitokisoissa A'rtfulfox's Teamin kanssa ja ei voi olla kuin tyytyväinen :) ! Naisten B sarjassa Malla ja Piki (AFF April Burst) taistelivat upeasti toisensa sijalle 3./11 ja näin ollen olivat sitten PM 2 ! Pasi ja Zeli (AFF I'm so Zealous) sivakoivat taasen toiselle sijalle mutta kun ei ollut Pasin sarjassa kolmea miestä suur-savon alueelta.. jäi PM jakamatta.. Uskallamme kuitenkin sanoa että olivat hienosti pimeitä PM1:siä :D !

PM%20kisat%202013-normal.jpg

Niin ja heittäydyinpä sitä minäkin hiihtämään.. Iini (Satulaakson Valon Virva) otti hienosti homman haltuun ja minä tein sen minkä huonolta hiihdoltani pystyin.. Sain rämmittyä itseni sijalle 9./11 :D Ihan mahti fiilis !!! Tavoitteena oli päästä vaan maaliin kunnialla ja sekin me tehtiin :) !!!  Onnea vielä kovasti Pasi ja Malla ! Olihan sitä tietysti sitten pakko vääntää kisaajille oikeen "mitalikakkukin :P

Mitalikakku-normal.jpg

Nams kun oli muuten hyvää.. Täytteenä rahkaa ja marjoja.. niin kuin rheilijoille kuuluukin.. ;)

Tänään kaksikko Ambrusin & Turunen on hiihtelee Joensuussa SM-kisoissa.. Peukutetaan kovasti että kaikki sujuu hyvin ja selviytyvät maaliin vaativalta ladulta kovassa seurassa :) !

Ja sitten mualimalta kuultua..  K-pentueen Known as Hotberry - Bruno kävi näyttelemässä itselleen Liettuan voittaja 13 tittelin ROP:in Cacib:in ja Sertin kera !!

Bruno%20liettuan%20voittaja%2013-normal.

Onnea Vambola ja Tiu ! Brunohan siis asuu Virossa Tartossa ja on ehtinyt jos jonkinlaisen tittelin keräämään näytelmäreissulllaan siellä päin :) !

Nyt jäädään jännäämään SM-kisojen antia ja Romyn ultran tuloksia :) !