Torstai 18.4.13 ei sitten ollutkaan ihan tavallinen päivä.. Tuona päivänä näki päivänvalon eläinlääkärin avustamana AFF L-pentuset :) . Romyn masussa oli yksi kuollut pentu joka oli menehtynyt jo ns. keskosvaiheessa. Tämän vuoksi Romy jouduttiin pikaisesti leikkaamaan.

IMG_7302-normal.jpgIMG_7300-normal.jpg

Romyllä tuhisee hoidettavana nyt 3 poikaa ja 1 tyttö. Kaikki pennut ovat upean punaisia mustalla maskilla. Äiti ja lapsukaiset voivat hyvin kaikesta draamasta huolimatta.Vähän hirvitti kyllä kun Romy oli "ekakertalainen" ja jouduttiin leikkaamaan että kuinkahan hoitaa pentujaan tuon kokemuksen kautta.. Mutta ei tarvitse miettiä enää miten menee.. Hienosti menee ! Romy on ihan superäiti <3 !

En kyllä tortai aamuna töihin lähtiessä aavistanut mitä iltapäivällä tulee tapahtumaan.. :D

Tässä he nyt posettaaa.. ekat viralliset passikuvat otettu ja ikää niissä 2vrk.

miss%20pink-normal.jpg

 

mr%20brown-normal.jpg

mr%20blue-normal.jpg

mr%20green-normal.jpg

Että sellasia naperoita ! 

Terveysrintamalta uutta sen verran että Danny poika (AFF Known as Dreamberry) oli käväissyt pari viikkoa sitten allergiatestissä josta oli löytynyt positiivisia tuloksia. Niistä sitten lisää kunhan Riina omistaja on käynyt ell kanssa läpi tulokset. Ollaan sitten paremmin "kartalla". AFF Known as Dreamberry oli käväissyt myös luustokuvissa tuloksella  lonkat B/A kyynärät 0/0 . Hieno juttu ja ISO kiitos aktiivisuudesta :) ! 

Satulaakson Valon Virva eli Iini kävi perjantaina virallisissa terveystutkimuksissa ja silmät edelleen terveet :) ! Samalla ajattelin kopeloittaa polvet ja kuunteluttaa sydämen kun niitäkin tun tunnutaan jo jonkin verran tutkittavan belgeilläkin virallisesti. Polvet siis 0/0 ja puhtaat sydänäänet. Hmmm.. tiedä vaikka tässä alkaisi suunnittelemaan pikkumustia <3.

Team Ambrusin oli tänään sunnuntaina käväissyt hakemassa rohkaisua kesän koitoksiin mölli-tokoista hienoilla tuloksilla ! AFF April Burst ALO kilpailevat 179 pist ja 3. sija, AFF I'm so Zealous ALO ei kilpailleet 197 pist. 1. sija ! Aivan superisti onnea Malla !!! Kyllä kannatti mennä tekemään maksetut treenit !!