Aaarghs.. Kevät ei ole edennyt ihan toivotulla tavalla tänä vuonna.. Mutta onneksi yksi asia on kuitenkin edennyt oikein.. Ja on nyt siinä pisteessä että viikon sisään pitäisi alkaa jotain tapahtumaan :) !

Romy-mamma siis kotiutui eilen tänne Leppäkankaan synnärille ja lapsosten osdteaan syntyvän viimeistään tulevan viikonloppuna. Laskettuaikahan on tulevana lauantaina 20.4. Jännää.. kyllä, joka kerta. Ja nyt tietysti kun on vielä ensikertalainen kyseessä niin kaikki on "uutta".

Stay tuned. "Livepäivitystä" asiasta voi seurailla facebookista. Sinne vaan nyt kaveripyyntöä tekemään niin tietää missä mennään ;) . Löytyy siis nimellä Johanna Tolonen ja toinen on Kennel Artfulfoxs.

kuva%2812%29-normal.jpgRautalammin näytelmissä käytiin kuun alussa joten jos siitä myös muutama sananen. Tulokset olivat erinomaisia ja koirat käyttäytyivät kehässä oikein mallikkaasti :)  ! Hienosti olette koirianne eteenpäin vieneet ja opettaneet, kiitos siitä :) !  Tervuissa: AFF Known as Dreamberry NUO EH, AFF Known as Loveberry NUO EH, AFF Known as Beatberry NUO ERI2 SA, AFF Known as Wildberry NUO ERI1 SA, PN3 vara-sert :) !! AFF Dazzling Beauty VET ERI2. Ruotsin tuontityttönen Segerforsen's Just Watch Me teki ensiesiintymisensä näytelmissä ja hienosti neiti näytteli itselleen JUN ERI2 SA :) !

Grontut: AFF April Booster NUO EH, AFF April Blizt H (korkea häntä) ! Kiitos kaikille mukana olleille vielä aktiivisuudesta ja avusta :) ! Nyt vaan hännät pystyyn ja kesää kohti ;) !

Ai niin.. tervuissa vielä sokerina pohjalla Kasvattaja 1 ja KP !

kuva%281%29-normal.jpg