Aloitetaan siitä ikävämmästä päästä.. Surullista mutta totta on nyt se, että torstaina piti tehdä vanhalle ystävälle se viimeinen palvelus.. Niki-mummin oli aika mennä.. Nyt on mummin hyvä olla. Nikillä oli kunnioitettavan pitkä elämä.. lähes 14 ja puoli vuotta. Hetkisen ehti olla talossa neljä polvea.. Nanasta tuli nyt sitten virallisesti meidän uusi "mummikoira" äidin lähdettyä.

Niki%202013-normal.jpg

Mummin elämänliekki alkoi selkeästi hiipumaan pari viikkoa sitten.. Ja nyt sitten tuli luopumisen aika eteen. Raskaita reissuja.. ja niin haikeita..  Muistot.. niitä on onneksi paljon <3 ! Pyrytuulen Half-Moon 25.11.1998 - 2.5.2013 <3 Kiitos Niki kaikesta <3

Mutta elämän täällä on jatkuttava kaikesta huolimatta.. se on vaan niin. Surun keskelle iloa tuovat pienet terveun tekeleet. Maitoa on riittänyt ja sen kyllä huomaa.. :D Silmät ovat jo auki ja pennut ovat aloittaneet maistelemaan suullaan maailmaa ja toisiaan.. :) Manikyyrihommatkin hoideltu ekan kerran. Tosin olivat onnellisen tietämättömiä toimenpiteestä.. nukkuivat kuin tukit :D ! Nimiä ollaan tässä kovasti pohdittu ja nekin alkaa hiljalleen muotoutumaan tässä.. kotvasen kestää kuitenkin vielä ;)

IMG_7410-normal.jpg

IMG_7424-normal.jpgIMG_7443-normal.jpgIMG_7437-normal.jpg

Jos tervukuumetta on ilmassa, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.