Jestas miten aika kuluu.. Keskikesässä ollaan jo menossa ei mahda mitään. Hienosta säästä ollaan onneksi saatu nauttia anakin tähän saakka. Toivtaan että loppukesä menee samoissa ellei paremmissa tunnelmissa.. Romin pienet L- naperotkin lähtivät maailmalle omiin ihaniin perheisiinsä jo juhannuksen aikoihin. Sarin riemuksi Varkauteen meni pentueen tytöntyllerö Ar'tfulfox's Loud Lady joka tuntee nimen Kia. Alla heinäkuun alussa napattu kuvatus tytsystä.

Kiaheina13-normal.jpg

Kasvattien omistajat ovat ahkeroineet tuloksia niin näytelmistä kuin harrasteidenkin parista..

Mikkeli 6.7.13 Groenendael/ urokset: AFF April Burst AVO ERI1,SA,PU1, SERT ja VSP, AFF April Booster AVO ERI 2. Tervueren/ urokset: AFF Known as Loveberry NUO ERI1,SA Nartut: AFF Known as Wildberry NUO ERI1, SA, PN3, V-SERT, AFF Known as Sweetberry NUO ERI2, ja AFF Eternal Friend VET ERI1,SA, VSP-vet ONNEA ja KIITOS <3

Mimmiheina13-normal.jpgKuvassa poseeraa arvokkaasti upeassa kunnossa oleva veteraanikoira AFF Eternal Friend - Mimmi !

Ja lisää tuloksia.. Laukaa 7.7.13 Groenendael/ urokset: AFF April Burst AVO ERI1, sa, PU1,VSP, AFF April Booster AVO ERI2. nartut: AFF April Blitz AVO ERI1 ,SA , PN1, SERT ja ROP !
Tervueren/ urokset: AFF Known as Dreamberry NUO ERI1,SA ,PU2 ja V-SERT, AFF Known as Loveberry NUO ERI2,SA  Nartut: AFF Known as Wildberry NUO ERI1,SA, PN4, AFF Known as Sweetberry NUO EH2
Onnittelut kaikille ja iso kiitos mukana olleille ! Kiitos Vuokko ja Markku kaffetarjoiluista !

SariMalla%207.1.13-normal.jpg

Laukaan kehän lopputunnelmat.. Kuva kertoo parhaiten päivän fiilikset :)

RitaPiki%207.7.13-normal.jpg

Siinäpä päivän parivaljakko Rita ROP ja Piki VSP !

 

Sitten välillä harrasteiden pariin.. tottakai ! Onnittelut Virpi ja Nuga - AFF Golden Dream ! SUOMEN JÄLJESTÄMISVALION arvo taskussa Kangasniemi 13.7.13 1-tulos pistein 47 ! Upeaa, mahtavaa !! Lily-äippä ylpeä tyttärestään ja kasvattaja tosi ylpeä teidän sitkeydestä, kekseliäisyydestä ja uutteruudesta !!!! 

Nugamej%C3%A4valio-normal.jpg

FI JVA Ar'tfulfox's Golden Dream siis SUOMEN ENSIMMÄINEN valioitunut tervueren ja Suomen kolmas belgi! Wau.. Marika jätti näin Nugan kanssa tassunjälkensä belgien "historian kirjoihin" :) !

No niin.. jatketaanpas matkaa.. Vaikapa tokon parissa.. Team Ambrusin on jälleen käynyt tokottelemassa.. ja taitaavat olla tänäänkin jossain Mikkelissä testaamassa tasoaan poikien kanssa.. AFF April Burst Pieksämäki 13.6.13 AVO 171pist. I-tulos :) ! AFF I'm so Zealous, Pieksämäki 11.5.13 Toko ALO 193pst ja 1. sija, Pieksämäki Toko SM-kisa 29.6.13 ALO 175,67 pist. ja 20. sija (88 alo koirakkoa). WUHUU !!! AFF April Blitz selvitti Marika Lampisen kanssa avoimen luokan jo maaliskuussa ja seuraavaksi starttaavat sitten voittajaluokassa jossain vaiheessa.

Zelimalla-normal.jpg

Kuvassa Mallan ja Zeli SM-koissa !

Virossa on kunnostautunut niin näytelmä kuin agipuolella AFF Known as Hotberry - Bruno, jonka tuloksein perässä pysyminen tuottaa välllä kasvattajille hankaluuksia :D ! Tähän ikään Bruno on ehtinyt haalia itselleen tittelit: EST JCH, LV JCH, LT JCH, BALT JCH, BLR JCH,TLN WCup13, LT W13, Bruno kilpailee agilityssa ja on ennättänyt nousta jo kolmosluokkaan ja napsinut jo mkuvasti sijoituksia :).

Brunoagi13-normal.jpg

Kuvassa omistajansa Vambolan kanssa AFF Known As Hotberry, A3 Jumping I -place 29.06.2013, Veskimetsa Tallinn.

Viimeisenä muttei vähimpänä on kerrottava mitä Speedylle kuuluu.. Quite Quick Lover Z Kovarny on nyt sitten FIN CH, RUS CH, C.I.B BH JK2 !!! Onnea Piia ihan kauheesti !

Speedyhein%C3%A413-normal.jpg

Yllä tuore kuva Speedystä.

Nonnih, taitaa rapsa olla tällä erää finaalissa.. Jos jotain jäi uupumaan niin toisella kertaa sitten.. Seuraava koitos onkin sitten Belgierkkari 27.7. Joensussa. Siellä voi Bongailla oveliakettuja niin mustista kuin punaisista versioista. Sari luotsaa joukkoja paikan päällä minä allekirjoittanut, joudun jättämään geimit tällä kertaa väliin. Onnea ja iloista mieltä kaikille kehiin :) !!!

Niin ja tosiaan meillä on pentusuunitelmia.. :)

Syyspentuja suunnitelmissa Satulaakson Valon Virvalle ja mahdollinen isäehdokas on nuori tervueren uros C Ya Soon! Z Kovarny. Kyseessä on intervariaatioyhdistelmä eli pentueeseen on mahdollista syntyä niin tervuereneja kuin groenendaelejakin. Jos kiinnostuit.. suapi soitella ja ottoo yhteyttä :) ! Alustavia varauksia otetaan vastaan.