No niinhän siinä sitten tietysti kävi, että meille ei sitten niitä pentusia tullutkaan.. Aina ei vaan onnista. Kaiken piti olla kunnossa ja niin toki olikin.. Churi vaan päätti toisin tämän asian suhteen ja kirmaa nyt entiseen tapaansa kotilaumansa parissa. Kerrassaan harmillista. Mutta näihin asioihin kun ei voi kamalasti vaikuttaa, niin ei voi muuta kuin ajatella elämää eteenpäin.

Hetken pähkäiltyämme, päätimme laittaa tulille jo kesällä viritetyn ajatuksen, Iinin (Gr Satulaakson Valon Virva) astuttamisesta Gurulla (Te C Ya Soon Z Kovarny). Iinin juoksu on nyt sillä mallilla menossa, että tällä viikolla pitäisi Helsingin reissu lähteä tekemään. Toivotaan että onnistutaan. Onnistuessaan, mahdolliset pennut syntyvät joulun tienoilla ja olisivat luovutuksessa helmikuun puolivälin aikoihin :) .Tämä on intervariaatioyhdistelmä, joten pentueeseen voi syntyä niin groenendael kuin tervueren pentuja. Otamme mielellämme alustavia varauksia vastaan. Alla kuvat tulevasta isäkoirasta. Tämä pentue on Gurun ensimmäinen ja Iinin toinen pentue.

Guru3-normal.jpg 

Guru2-normal.jpg

C Ya Soon! Z Kovárny  

 

IMG_2024-normal.jpg

Lokakuun alussa pidimme 5kk L-pennuille pentutreffit Pieksämäellä. Kaikki neljä pääsivät paikalle. Oikein mallikkaita ja reippaita pikku junioreita kaikki. Vauhtia ja virtaa riitti loppuun saakka.. mutta luulen että kotimatkalla on ollut hiljaista.. ;) Kiitos omistajille aktiivisuudestanne. Oli mukava nähdä :) !

IMG_2105-001-normal.jpgIMG_2094-normal.jpg

Kuvassa AFF Loud Lady ja AFF Loud Legend

L-pesueen äiti AFF Just so Bloomy ja mummi AFF Decent Shadow olivat myös paikalla katsastamassa jälkikasvuaan.

IMG_2067-normal.jpg

Äiti ja tytär

IMG_2080-normal.jpg

Ar'tfulfox's Just so Bloomy

IMG_2044-normal.jpg

Ar'tfulfox's Decent Shadow

IMG_2072-normal.jpg


Lopuksi vielä terveystuloksia..

IMG_9060-normal.jpg

Yllä oleva parivaljakko Knock Out av Vikholmen ja Segerforsen's Just Watch Me kävivät lokakuun alussa virallisessa silmätarkissa ja molemmilla tuloksena puhtaat terveet silmät :) ! 

Nyt vaan peukkuja pystyyn että Helsingin reissu onnistuu !