Jouluun on tultu.  Meillä on ilo kertoa, että pieniä Iiniläisiä odotellaan syntyväksi 25.12.13 eli Joulupäivänä. Saa nähdä millaisen Joulun Iini melle järjestää ;) Tulevalla mammalla on masu jo aikamoinen möllikkä ja aika meneekin mukavasti makoillessa. Pentuhuone on valmiina vastaanottamaan pienokaiset milloin vain :). Pentukuulumisia aletaan heti päivittämään tänne blogiin kun sillä saraa alkaa tapahtumaan. Nyt täällä vaan rauhassa kasvatellaan masua viimeiset päivät .Stay tuned !

IMG_9360-normal.jpg

Voi että miten jännittävä ja hieman erilainen Joulunaika siis tiedossa :) ! 

IMG_9343-normal.jpg

Vielä mielellään Iini metsäilee..mutta omaa tahtiaan.. kovin montaa raviaskelta ei tuolla massulla enää viitsi ottaa :D

Viikonloppuna pyörähdettiin kolmipäiväisessä koiranäyttelytapahtumassa Helsingissä. Ar'tfulfox's teamiläisiä nähtiin kehässä tn Ar'tfulfox's Eternal Friend " Mimmi" , tu Knock Out av Vikholmen "Toto" ja pk. pyrpkn Entre Nous Coriandre Bleue " Yes-Yes". Mimmi hienosti VET ERI3 SA ja Toto 2 x EH ja 1 x ERI :) ! Lasse taituroi ensikertaa kehässä ja perjantailta tuloksena ROP SERT CACIB HEW-13 ja FI MVA :) !

Late%20ja%20Yesu%2013.12.13-normal.jpg

Ja meanwhile in Pieksämäki.. kun toiset siis misseilivät näytelmissä kavi Zeli (AFF I'm so Zealous) ja Malla tokoilemassa. Tuloksella AVO 168p. 3. sija ja TK2. Hurrrjasti onnea Malla ja Zeli ! 

zeli%20tk2-normal.jpg

Yllä kuvassa siis AFF I'm so Zealous "Zeli"

Oikein kiva viikonloppu kaikenkaikkiaan. Viikonloppuna saatettiin mahdollisesti alulle pitkäkarvaisia pyreneittenpaimenkoiranpentuja.. Ainakin yritys oli kova :D ! Yes-Yesillä (Entre Nous Coriandre Bleue) oli treffit kahtena päivnä mustan pojan kanssa. Lisätietoja pentueesta: Kennel Entre Nous !

Oi ja melkeinpä meinaa unohtua että tässä syksyn aikana on tullut Teamiin uusi karvakorva, bluemerle shelttityttö nimeltään Funnytail Once in a Lifetime "Hile". Hile asustaa Johannan luona Pieksämäellä. Vauhtia piisaa ja Hile on hyvin löytänyt paikkansa Leppäkankaan laumassa :) !

IMG_9279-normal.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa.. Mukavaa Joulun odotusta kaikille <3