Niin sitä ollaan vaan kohta siinä pisteessä että ensimmäset lähtevät omiin koteihinsa. Pennut tulivat perjantaina kuuden viikon ikään mikä tarkoittaa että luovtus on mahdollista tämän viikon perjantaista alkaen. Perjantaina on vielä edessä pentuetarkastus. Rekisteröinti on tehty ja paperit on hakemista vaille valmiit. Pentue löytyy jo SKL:n  koiranetistä :) !

Tässä linkki: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=AR%27TFULFOX%27S&R=15.1

Pentueesta vielä vapaana 2 urosta ja 1 narttu :) ! Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Sunnutaina kävi kavereita virkistämässä muistiaan, miltä pikkubelgin naskalit tuntuu varpaissa.. ja käväistiinpä sitten vielä pentujen kanssa ilta-ajelulla anoppilassa Sorsakoskella. Todettiin sielläkin että vielä se veri kiertää anopinkin varpaissa kun tunto on kerran tallella :D . Hyvin sujui automatkat molempiin suuntiin.

Tänään aamulla lähdettiinkin sitten pentusten kanssa tutustumaan hevostallin ihmeelliseen maailmaan :).

IMG_0064-normal.jpg

Siellä tutustuttiin myös tallin koiraan berni Iisakkiin ja tallityöntekijä Lotan dalmis Leeviin. Berni oli varmaan värinsä puolesta "turvallisempi" uusi tuttavuus.. Valkeapilkullinen dalmis aiheutti hieman ihmetystä pienten silmissä :D

IMG_0076-normal.jpg

Tallinkäytävällä oli kiva nelistellä...

IMG_0072-normal.jpg

Hevoset eivät olleet vielä ulkona joten nekin pääsivät ihmettelemään tallikäytävän tapahtumia :)

Alla Eilen napatut uudet otokset riiviöistä.. oli vähän jo väsymystä ilmassa kuvausten aikaan.. kuten kuvista näkyy ;)

Pahoittelen jälleen kuvien laatua.. musta koira kun ei ole helppo muutenkaan kuvata.. saati sitten pilvisessä säässä.. ja mun kameralla..

Pojat:

IMG_0002-normal.jpgIMG_0020-normal.jpg

Tytöt:

IMG_0048-normal.jpgIMG_0052-normal.jpgIMG_0033-normal.jpgIMG_0012-normal.jpgIMG_0030-normal.jpg

Lopuksi vielä terveisiä maailmalta ja vähän kotosuomestakin..

Groenendael uros AFF April Burst (Iinin ensimmäisestä pentueesta) eli Piki ja Pasi käväisivät viikonloppuna Lapinlahdella tas hiihtelemässä.. Kyseessä oli sprintti kilpailu kilometrin matkalla. Kisa ei ollut parivaljakolle suotuisa.. Heti startin jälkeen kilpakumppanin koira hyökkäsi Pikin päälle.. Piki jatkoi kuitenkin vetoa hienosti tilanteesta irti päästyään..  mutta sitten tapahtui jotain uskomatonta.. tämä sama koira käy loppumatkasta uudelleen Pikin kimppuun.. Noh.. maaliin päästiin kunnialla kaikesta huolimatta. Sijoitus Miehet C-sarja "SM5". On se Piki aikamoinen otus kun ei mene paletti ihan sekaisen vaikka kahdesti kiinni käydään..  Asiasta on tehty asianmukainen protesti ja puremisilmoitus. Hyvät ihmiset älkää päästäkö näin tapahtumaan ladulla tai yleensäkkään missään. Opetelkaa lukemaan koiraanne ja tunnistamaan riskitilanteet jotta niitä voi ennalta ehkäistä ! Noh. loppu hyvin kaikki hyvin. Eikun nokka kohti uusia haasteita :) !

Perjantaina kävi täällä kyläilemässä AFF Loud Legate - Vili ja Sari. Olipa kiva nähdä yhdeksänkuukautinen junnunapero. Hieno mies siitä on kasvamassa ja jalkaa onkin tullut jo kivasti alle. Siitä pennunpyöreys alkaa vaan pikkuhiljaa sulaman.

IMG_9987-normal.jpg

Lopuksi vielä kuulumiset Virosta missä asustelee K-pentueen AFF Known as Hotberry - Bruno. Bruno oli ehtinyt agiliitämisiltään pyörähtää Tallinnassa koiranäyttelyssä ja ollen hienosti ROP ja saatuna myös Cacib. Ryhmäkilpailussakin oli tullut menetystä. He ylsivät upeasti ryhmässä 1 sijalle 2.  Hienoa ! Onnea vielä Vambola ja Tiiu :) !!

AFF%20Hotberry%20cacib%202014-normal.jpg