Kevättä kohti mennään ja kakarat kasvaa kovaa vauhtia. On ollut todella antoisaa aikaa seurata näiden naperoiden kasvua ja kehitystä. Kasvattajan näkökulmasta voin sanoa, että nyt on paljon helpompaa kertoa pennuista millaisia ne ovat yksilöinä. Kirjoittamishetkellä pennuilla on ikaa 11vk 4 päivää. Perjantaina pläjähtääkin mittariin sitten sen 12vk ja on ensirokotusten aika. Mielenkiintoinen eläinlääkärireissu siis edessä :) . Hile sheltti on joutunut yhden tosiasian eteen.. Pennut ovat kasvaneet siitä ohi. Mutta ei tunnu kokoasia tahtia haittaavan.. Hienosti onnistuu leikit vähän isompienkin kanssa.

IMG_0597-normal.jpg

Jos tunnet rinnassasi pentukuumeen leimahduksen.. Omaa sopivaa roduntuntevaa aktiivista kotia/perhettä etsii 2 uros- ja 2 narttupentua. Vastaamme pentutiedusteuihin mielellämme. Johannan tavoittaa arkisin heti kello 13 jälkeen ja Sarin 17 jälkeen. Aiemmasta poiketen molemmilla urospennuilla on molemmat kivekset siellä missä pitääkin.

IMG_0593-normal.jpg

Alla sunnuntaina otetut kuvat mustiloista. Valaistus ei nyt ihan onnistunut näihin kuviin.. mutta pääosan esittäjät eivät siitä häiriintyneet.. niin ei anneta mekään se asian häiritä ;)

IMG_0570-normal.jpg

Vihreäpantainen tyttö

IMG_0523-normal.jpg

Sinipantainen poika

IMG_0517-normal.jpg

Pinkkipantainen tyttö

IMG_0473-normal.jpg

Mustapantainen poika