Tervehdys räntä- ja lumisateen keskeltä! Nyt tuntuu sille ,että onko se kesä sittenkään tulossa, mutta edelleen täytyy pysyä "uskossa"... uusi lumi on vanhan lumen surma!

Takana on jälleen vahdikas viikonloppu... Agilityrintamalla tapahtuu.. Ei sitä kauan tarvinnut odottaa , kun Jeni ja Marko nappasi sen viimosen 0 kakkosissa ja oikein makeesti voiton kera!! Vau ja onnea!! Lisäksi Rölli ja Harri loisti taidoillaan ja vauhdillaan kolmosissa kahden nollan ja kahden 3 sijan verran! Hienoa!!

Niin vauhtia toki riitti allekirjoittaneellakin, kun ajeltiin Jossun kanssa Match Show tuomarointireissulta kotiin niin napsahti 200 euron ylinopeussakot motarilla kaahailusta! Et silleen!! No pakko oli maksaa heti kotiin tullessa sakko pois, ajatuksella poissa silmistä poissa mielestä.... No tottahan otin poliisisetien puheet ihan vakavasti! Kehoittivat ajelemaan kiltisti!

t. Sari ja koirulaiset

Uusi viikko uudet haasteet edessä...

Uutisia... Silmäpeilausreissun ovat heittäneet tämän viikon nimissä F-pentueen Vala ja Kingi, E-pentueen Vito ja Mimmi, D-pentueen Nana  ja D ja F-pentueen emä Niki ja jippii kaikilla terveet silmät!! Kiitos kaikille!

Ja uusia sakkojakaan ei ole keräilty... Yksi vähältä piti tilanne oli!

t. Sari