Perjantai 230508...

Novan (eli Drazhar des Terres Bergeres) kanssa kävimme tutustumassa jäljen saloihin. Treenikaverina oli Heidi, Anni, Maisa ja Vito (eli Ar't.. Exciting Fox). Siitä olikin kulunut tovi, kun edelliset jälkitreenit tuli tehtyä. Nova vilkkaudestaan ja eloisuudestaan huolimatta keskittyi tehtävään oikein kivasti. Maanantaina on sitten seuraavat treenit! Katsotaan vieläkö tämä suitsutus jatkuu...

Lauantai 240508

Tällä kertaa päätähtenä oli  Kangasniemen ryhmiksessä meidän perheen ujouden huippu eli Nuppu. Nupun kanssa pakkauduimme autoon ja ajelimme Pieksämäelle, josta taas hyppäsimme näyttelykamujen Jossun, Lassen ja Wilman kyytiin ja matka jatkui... Oli niin kiva reissu yhden koiran kanssa!

Tuloksen näytelmistä olikin sitten yllättäen ERI 3 ja PN 4 sijat! Kiitos esittäjille! Mukana menossa oli myöskin Krista ja Indi ( eli Ar't.. Heart'n Soul) Ja bikineissä tuloksena jun ERI 1!! Onnea!

Sunnuntai 250508

Sunnuntai menikin sitten hyvin pitkälti hevosten parissa. Ensin tallitöitä, sitten kisoja katsomaan, aitoja tekemään ja illansuussa ratsastamaan. Aivan mahtava ilta maastolenkki!!

Koirailuista vastasikin tänäpäivänä Novan jälkeläinen Bestsellereiden I-pentueen Totopoika, joka jo tottuneeseen tapaan nappasi Ropin pentuluokassa!! Siitä on hyvä jatkaa!! Onnea!

Kuka tietää?? Oliko Agiliitäjiä tänään vauhdissa??

Iloa ja intoa tulevalle viikolle niin treeneihin kuin vapaaseen yhdessä olemiseenkin!

t. Sari ja lauma