Uusi viikonloppu edessä ja päivitykset tekemättä.. Pitääköhän se sittenkin paikkaansa, että vanhetessa toi aika alkaa kiitää...?

Eli jälleen hienoihin tuloksiin..

23.8.08 HK 2 Ar'tfulfox's Go-Go Girl eli Sani ja Ohjaana/omistaja Heidi! 280 pistettä, upea 1 tulos! Todella paljon onnea, onnea, onnea... Olette aarteita!

24.8.08 Olikin sitten näytelmien vuoro kotikaupungissa Varkaudessa, mutta mitenkäs sitä nyt sanotaankaan, ettei kukaan ole profeetta omalla maallaan... Ja se tuli taasen todistettua. Toki tuli hienoja tuloksia mm. Ar'tfulfox's Funky and Fast eli Rölli upeasti Avourosten luokan voiton kautta ROP! Onnea Satu ja Harri! Kiitos teille yhteistyöstä ja Kiitos Satu Handleriavusta!!! Ja upea nuorikko Ar't.. Hanky Panky eli Utu Junnuluokan voiton myötä VPS. Onnea Johanna P&T!! Aivan ihana nuori kaunotar on kasvamassa. Onnea myöskin nuortenluokan Indille Pn 2, varasert!! Onnea Krista ja  Johanna! Niin tulihan ne sertitkin!

No, se mikä ei mennyt ihan putkeen niin avoimeen luokkaan oli ilmoitettu melkoinen määrä narttuja ja, kaikki koirat yhdistelmää katsomatta armotta liian raskaita ja vailla eleganssia.. ja EH:ta tuli niin, että tukka nousi pystyyn.... Pyrytuulen Lounatuulikin taipui tuulessa... ja tuloksena EH...

Että silleen . No tuulta päin...vai tulta päin..vai miten se nyt meni!

Iloa tuleviin koitoksiin..

**Ja edelleen voi ilmoitella pääsettekö 13.9.08 kasvattitreffeille!! **Ja tietty käykäähän kurkkaamassa pentu-uutisia.. Johannan sivuilla!!

t. Sari