Ihanaa... Nyt on talvi !

Kuten kuvasta näkyy maa on tosiaan saanut meidän leveysasteilla jo ihan mukavan peitteen.. Kura ja loska on siis taakse jäänyttä elämää.. ainakin toistaiseksi... Täytyy nyt vaan toivoa että kyse olisi jo pysyvästä ilmiöstä  !

Tässäpä  hieman Kettulan tuoreita kuulumisia..

Agiliitäjät Heidi ja Sani (Ar´tfulfox´s Go-Go Girl) saavuttivat viikko sitten ensimmäisenä Ar´tfulfoxilaisena AVA:n eli agilityvalion arvon  !!! Mielettömästi vielä onnea molemmille !!! Sanihan on myös viimeistä sertiä vaille suomen muotovalio.. joten sertin metsästys julistetaan alkaneeksi nyt ihan tosissaan  !

Sari ja Nasta (Ar´tfulfox´s Hazzling Beauty) ovat myös kunnostautuneet liitäjinä saaden onnistuneet suoritukset Kotkassa.. saldona rata- ja hyppynollat sijoituksilla  ! Upeeta.. mahtavaa.. !

Parivaljakot Maija & Remo (Ar´tfulfox´s Heartbreaker), Harri & Rölli (Ar´tfulfox´s Funky and Fast) sekä Marko & Jeni (Ar´tfulfox´s Funny-Moon)  ovat olleet myös aktiivisia agittajia.. (So i´ve heard..)  Uutisia sieltä suunnalta odotellessa..

Torstaina vietettiin terveyspäivää Varkaudessa silmäpeilauksen merkeissä.. Lääkärin pakeilla kävi Nova (Drazhar Des Terres Bergeres) Iini (Satulaakson Valon Virva) Churi (Ar´tfulfox´s I´m so Unique) Ja kaikilla oli terveet silmät  !

Lopuksi vielä iloinen uutinen.. Lukan (Ar´tfulfox´s Great Jackpot) lähtölaskenta kohti uutta kotia on alkanut  !!! Lukalle on siis nyt löytynyt uusi koti.. eikä ihan mihin tahansa uuteen.. se pääsee siskonsa kaveriksi  !

Pakko vielä laittaa tähän "uunituore" talvinen kuva Indistä (Ar´tfulfox´s Heart´n Soul). Kiitokset Krista  !!

-Tämänkertainen raportti päättyy tähän-