Uma-mamman viekussa on aina tilaa kaikille.. Vaikka ahdasta tuntuu jo olevan.. :D

Pari pentusta etsii vielä omaa aktiivista perhettään. Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää :) ! 

Tänään oli upea syyspäivä ja saatiinkin napattua kivoja kuvia pentusista. Ikää  tänään siis 4 viikkoa ja 4 päivää.  Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneeet oikein mallikkaasti ja tasaisesti. Ruoka-asiat ovat siis mitä ilmeisemmin balanssissa.  Tulevalla viikolla ollaankin sitten jo menossa sirutukseen eläinlääkärille.. Niin..  Ajatella.. Keskiviikkona tulevat jo viiden viikon ikään.. :) Kyllä on aika mennyt luvattoman nopeasti.. parin viikon päästä sitä puhaltaakin jo pennuille uudet tuulet tulevissa kodeissaan. Sirutukseen mennessä pitäisi sitten olla ne pentujen tulevat nimet tiedossa.. hmmm.. vielä on siis edessä viime hetken titrailut ;).   

Häntänäyttely.. Ota tuosta nyt sitten selvää kuka on ja missäkin.. :D Kuvassa siis ovat ruokailemassa. Syövät ainakin toistaiseksi samasta kupista kaikki.. katotaan missä vaiheessa pitää alkaa vähän harventaman. Tosiaan jokainen pentu on huolehtinut hienosti omasta osuudestaan aterialla.. ketään ei ole erikseen tarvinnut vahdata missään vaiheessa. Hyvin tuntuvat siis pitävän puolensa.. vaikka siellä on pari sellaista "mullehetitännekaikki" tyyppiäkin :D

Pentueen isi oli käynyt viikonloppuna Nokialla näyttäytymässä koiranäyttelyssä ja oli hienosti ROP (rotunsaparas) ja sai sertin :) !!! Onnea vaan tätäkin kautta Rikille ja taustajoukoille onnistuneesta näyttelypäivästä ! 

Tässäpä päivän "passit" teille.. Lisää tämän päiväisiä kuvia löydät picasasta täältä:   https://picasaweb.google.com/110278355909797723594/ArTfulfoxSKPentue#