Aloitetaanpa nyt sitten vaikka siitä.. että Tervun siemenet kylvettiin toukokuussa Tampereella ja itäminen on nyt varmistunut  ! Antaa nyt versojen kehittyä kasvaa rauhassa niin saadaan syksyn istutuksiin tehotervuntaimia   !

Juu siis sama "suomeksi" heti peraään, että meille siis odotellaan Tervuerenpentuja syntyväksi heinäkuussa vk 29, yhdistelmästä: 

Jo erinomaista aiempaa jälkeläisnäyttöä omaava Ar´tfulfox´s Decent Shadow x  Komea nuori tehopakkaus Qäsarborg´s Foxy Maverick. Luovutus olisi sitten vk 35 alkaen.

Umalla on jälkeläisnäyttöä kahden pentueen verran, Rikille pentue on ensimmäinen.  Kunhan vaan malttaisi odottaa...   lisätietoa tulossa pian koptisivuillemme ! Tässä linkit Youtubeen mistä voit katsella tulevia vanhempia touhussa..

Uma:   Riki:

Kesä, kuokka ja kukkaset ovat taas saapuneet ja pitävät huolen ettei ole vapaa-ajan ongelmia jos niitä muka on ennekään ollut.. .

Iinin pentuset pääsivät jokainen omaan uuteen kotiinsa touko-kesäkuussa ja nyt onkin täällä Leppäkankaalla taas hetken aikaa elämä takaisin normaalilla raiteella..  Terveisiä vaan kovasti pentukoteihin. Hyvin on kaikilla alkutaival mennyt ja reippailta pentusilta vaikuttavat kaikki   !

 Ar´tfulfox´s April Booster - Aku, ensikertaa rannalla.

Kiitos Anja kuvasta. Laitelkaahan kuvia ja kuulumisia sitten taas tässä tulemaan kun kerkeätte  

Tuloksia sieltä sun täältä..

Toukokuisessa Varkauden näyttelyssä kävi kaksi tervukasvattia näytillä Ar´tfulfox´s heart´n Soul "Indi" saaden Eh:n ja Ar´tfulfox´s Just so Brandy "Brandy" ollen VSP ja sai toisen sertinsä. Onnittelut vaan vielä Seija ja Heikki .  Näytillä pyörähti myös parsonkasvatti Ar´tfulfox´s Arctic Angel " Nene jolle lähdettiin hakemaan tarvittavaa näyttelytulosta LUT A koetta varten.. ja tulihan se. Oikein komea EH ! Kokeet odottavatkin jo heinäkuun alussa.. ja taas saadaan jännätä.. Saas nähdä seuraako onnistuuko Nene seuraamaan äitinsä Jipun tassunjälkiä ja saavuttamaan FI KVA:n kolmella kokeella! Peukutetaan sille  !!!

Pyörähdettiinpä sitten tuossa viikko sitten Belgien erikoisnäyttelyssä Seinäjoella. matkaan lähdettiin jo Perjantaina että saatiin ladat akut täyteen launatin hellettä varten. Erkkarin saldo oli ERInomainen : Viva la Black Z Kovárny NUO ERI2, Ar´tfulfox´s Just so Blazy  EH, Ar´tfulfox´s Golden Gia AVO ERI SA, Ar´tfulfox´s I`m so Unique AVO ERI SA. Ensivuonna taas uudestaan .

Tänään pyörähdimme Sarin kanssa Joensuussa FI MVA kesteillä.. Ar´tfulfox´s Go-Go Girl valioitui nyt keväällä saadessaan viimeisen sertinsä Tuusniemen näyttelyssä.  Kiitos Heidi !!! Nyt se on siinä  !

Sanin siskolikka Nuga omistajneen oli myös kekkereillä menoissa mukana.. alla tämänpäiväiset kuvat siskoksista. 

 

Kaksi kärpästä saatiin samalla iskulla.. Nimittäin käväistiin moikkaamassa samalla reissulla Joensuun Sisu poikaa (Ar´tfulfox´s Just so Bogy) Sinin ja Nikon luona.

Ei tuntunut poitsua paljon haittaavan jalassa oleva lasta... Sisulla meni taparturmaisesti välijalan luut poikki vasemmasta takajalasta kuusiviikkoa sitten  Mutta hienosti on toipuminen mennyt ja kohta pitäisi olla siinä kunnossa että lasta poistetaan .  Hyvä juttu ! Nyt kesällä onkin loistava alkaa kuntouttamaan Sisua uimisella.. mikä muuten on hyvää ja turvallista liikuntaa koirille vakkei "kuntoutusta" tarvitsisikaan .

Seuraavan kerran reissataan taas koiramaisissa merkeissä Juvan näyttelyyn.. niin parson kuin tervukehän laidalle  .

Kesäterkkuja ja aurinkoista Juhannusta toivotellen, Johanna & Sari