2171220.jpg

 

Iloa ja onnea jokaisen Jouluun. Kiitos yhteisistä hetkistä koiraharrastuksen parissa.Onnea niin omille kuin muillekin belgikoirille ja omistajille, jotka ovat vuoden mittaan erilaisissa karkeloissa tuloksia tehtailleet.

Meidän Jouluun on nyt vahvasti liittynyt tulevaisuuden rakentaminen.... Lilyn ja Kaspin lemmenhetket ovat sattuneet juuri tähän hienoon aikaan eli Jouluun.... ja talven paukkupakkasilla sitten odottelemme pikkubelgejä meidän kotiin! Joulupäivänä vielä piipahdamme Imatran suunnalla ja sitten se odotus toivottavasti alkaa...

Hyvää Joulua !

T.Sari

P.s Tontuilta kuultua... Leppäkankaallakin on Johannan ja Arton tuvassa koettu yllätyksiä....

Ei ole tietoa onko Pukilla mennyt osoitteet sekaisin vai mistä on nyt kyse (lahjakortissa oli kuulemma myös minun nimeni...)  Mutta Iinimiini saapui Johannan luo aatonaattona iltamyöhään.. ja saatte uskoa mikä yllätys se oli lapsille aamulla kun heräsivät ja näkivät mitä Tontut olivat aamuyöstä tuoneet jo etukäteen helpottaakseen pukin rekiretkeä :D ! Iini on nyt siis meidän Teamin uusi  jäsen ja musta sellainen :) . Mielenkiinnolla odotamme millainen mimmukka tästä kasvaa.. :) !

2176420.jpg

Satulaakson Valon Virva - "Iini"