Pakkasen paukkuessa Tammikuun lopulla käytiin Iinin kanssa tapaamassa Joensuussa hurmuripoika Ziggyä. Nyt onkin sitten jännät paikat.. onneksi aika menee nopsaan ja ensiviikolla onkin sitten jo ultrauksen paikka  ! Voi että.. Olisipa kiva saada Pikku Iiniläisiä ja Ziggyläisiä aikaiseksi.. Tätä ensimmäistä groenendaelpentuetta on muutes odotettu..   ! Siitä sitten lisää ensiviikolla.

Nettihiljaisuudessa on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista.. laidasta laitaan.. Tsekkituontipoikamme Speedy kävi silmäpeilauksessa.. ja ikäväksemme Speedyllä todettiin HC eli kaihi..  Voihan nenä  Tämä siis poissulki Speedyn mahdollisen jalostuskäytön.. Muutoinhan tämä asia tuskin tulee koiran elämää koskaan vaivaamaan.. Mutta kyllä se aina on ikävää.. ihan meille kaikille.. Niin Piia omistajalle kuin Speedyn kasvattajallekkin  . Mutta näin se vaan näissä koira-asioissa menee.. joskus antaa... toisinaan ottaa.. Aina ei voi vaan onnistua.

Ja nyt mukavampiin uutisiin.. J-pentueesta Bloomy ja Brandy kävivät Tammikuussa Lahdessa harjoitttelemassa pentuluokassa ja tuloksina Brandy Rop-pentu ja Bloomy PEK2 ja KP  ! 

Sitten Sari ja Ar´tfulfox´s I´m so Zealous "Zeli" Siilinjärveltä ovat tehneet hienoa työtä vetohiihdon parissa.. ja nyt viime viikonloppuna 12.2.11 osallistuivat ensimmäistä kertaa vetokisoihin.. ja hiihtivät itsellen upeasti Rotumestaruus Pronssia  !!!!  Vieläkin ihan mielettömästi onnea parivaljakolle  .

Ensiviikonloppuna meitä näkee sitten Tuusniemellä näytelmien merkeissä  !