Viikonloppu vierähti leppoisaan tahtiin laitumia lannottaen, puiden pinoamisen ja grillikodan ehostamisen merkeissä... No vauhtiakin oli kun käytiin Villen kanssa viilettämässä maastossa! Lisäksi kahden koiran juoksu pitää Nova herraa virkeänä....

Novan poika Toto vastasi jälleen odotuksiin ja kuka ties monesko ROP-Pentutitteli Iitin näyttelystä tipahti kohdalle. Onnea jälleen!

Viikko alkoikin Varkauden seudulle epätavalliseen tapaan. Vihdoin taivaalta tipahteli reilunlaisesti vettä, jota on jo todella kaivattukin. Sen verran maalaiseksi tässä ollaan tultu, että heinän kasvu kiinnostaa kovasti, jotta saataisiin hyvät eväät pojille talveksi. Eiliset lannoitteet ja heinän siemenet saivat kivasti vettä niskaansa.

Huomenna Villen ohjaksiin tuleekin amm. kuski ja tarkistuksen alla on Villen koulukiemurat. Katsotaan miten vinoksi ja jäykäksi olen hevoseni ratsastanut. No, toivotaan että en...

Huomiseen päivään tuo lisää jännitystä uuden tulokkaan laskeutuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle illan suussa... Toivottavasti pääsen itsekin näkemään meidän urhean pikku vahvistuksen piakkoin. Tällä erää en pääse herraa vastaan, kun nämä kotona olevat eläimet pitävät minut tiukasti otteessaan... ruokinta-ajat kun on melkosen tiiviit varsinkin näillä meidän isommilla nelijalkaisilla!

Iloa ja intoa tulevalle viikolle!