On se vaan totta, että aika menee välillä liian nopeasti.. Ja asioiden tila voi myös muuttua nopeasti..  Aiemmasta poiketen, meille on tulossa nyt syksyllä Tervueren pentuja :) . Olemme Churia yrittäneet astutella jo muutaman kerran aiemmin.. joten nyt oli tartuttava heti tilaisuuteen kun se tuli eteen :). Iinin suunitelmat siirtyivät näin ollen ensivuoden puolelle.

Odotamme siis Tervueren pentuja ah niin odotetusta ja upeasta yhdistelmästä: Ar'tfulfox's I'm so Unique x Bestseller Nuba Nu !

Nuba%26Churi-normal.jpg Pentujen Odotamme syntyvän 10.10.13 viikolla 41.

Muutama sananen tähän tulevasta parista...

Churi on avoin, sosiaalinen, toimelias, vilkas tyttö jonka kanssa on helppoa elää ja olla. Terveeksi tutkittu A/A 0/0 Silmät terveet. SKL Lt 140 laukausvarma. Ei reagoi negatiivisesti ukkoseen, ilotulitteisiin tai erilaisiin alustoihin. Churin kanssa on harrasteltu agilityä.

Nuba on avoin, sosiaalinen, perusluonteeltaan rauhallinen ja varmanoloinen nuori herrasmieshurmuri jolta löytyy erinomainen taistelutahto pakettiin sopivalla saalisvietillä. Ei reagoi negatiivisesti ukkoseen, ilotulitteisiin tai erilaisiin alustoihin. (tuore video nähtävillä uroksesta) Nuban kanssa on harrasteltu hakua.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Ja sitten ei muuta kuin odottamaan.. Ultra onkin "jo" neljän viikon päästä.. ;) 

Seuraavaksi tuloksia maailmalta..

Piipahdimme Belgianpaimenkoirienerikoisnäyttelyssä Joensuussa 27.7.13 jonne oli ilmoittaunut oikein mukavasti kasvattejamme.. Mahtavaa :) ! Ja kiitos teille

Groenendael: Avo/u AFF April Booster ERI, AFF April Burst ERI, AFF April Bounce EH, Avo/n AFF April Blitz EH (Dubion Kung-Fu x Satulaakson Valon Virva)
Tervueren: Avo/ u AFF Known as Dreamberry ERI 4 SA, AFF Known as Loveberry ERI 4 ja Avo/n AFF Known as Beatberry ERI, AFF Known as Sweetberry H, AFF Known as Wildberry ERI (Cäsarborg's Foxy Maverick x Ar'tfulfox's Decent Shadow) Vet/ n AFF Eternal Friend ERI (Taikurin Roger Rabbit x Ar'tfulfox's Cinderellastory) . Onnittelut kaikille ja ihanaa kun jaksoitte.  
Kasvattajaluokatkin saimme kokoon mol. muunnoksiin ! KiitosKiitosKiitos !! 

Norjalainen vahvistuksemme Toto  ( Knock Out av Vikholmen ) ekan kerran näytelmissä erkkarissa ja hienosti JUN/u ERI 2, SA kuin myöskin Tsekin tuonti Speedylle (Quite Quick Lover Z Kovarny ) KÄY/u ERI 2, SA, PU 4 !!! Hieno päivä kaikenkaikkiaan :) !!

Toto%20erkkari%2013-normal.jpg

Sari ja Toto junnukehässä :)

K ja L-pentueen isälle Cäsarborg's Foxy Maverickille lähtee myöskin onnittelut vielä tätäkin kautta.. Erkkarin ERI 1, SA, PU 1, VSP !!!!!! Wau !

Erkkari%2013%20Danny%26Papu-normal.jpgTunnelmia avo-urosten kehästä: nro 211 AFF Known as Dreamberry ja vieressään AFF Known as Loveberry

Elli2-normal.jpg

Erkkarissa kävi turistina näyttäytymässä bikinikuntoinen Joensuun Elli eli AFF Known as Funnyberry . Elliä ei ilmoitettu näyttelyyn puuttuvan turkinvuoksi.. Kaunis, mukavaluonteinen neitokainen karvasta huolimatta <3 .

Muita samaisen viikonlopun tuloksia:
AFF April Blink ERI4, SA KV-näyttely/ PORI 
AFF I'm So Vigorous AGI -radalta 0 !!! 

Myy%20VSP%204.8.13-normal.jpg AFF April Blink, Nokia 4.8. Sert ja VSP (kuvassa)

Ja meanwhile in Lappeenranta..

Jose%20ui%202-normal.jpg

Se on Jose the vesipedon tämän kesäinen tyylinäyte (AFF Known as Buzzberry)

Näihin tunnelmiin onkin mukava päättää tämänkertainen postaus :)