Iiihanaa..  Se on nyt sitten kevät ihan oikeesti.. Aurinko paistaa.. Linnut laulaa.. ja lumet sulaa ihan silmissä.. Siis aivan mahtavaa !

Huhtikuussa siis mennään ja niin kuin olette varmaan huomanneetkin pentusivuilta, että kovasti odotellaan kevätpentusia syntyväksi toukokuussa. Parin viikon päästä ollaan viisaampia asian suhteen kun viedään Uma sitten ultraan. Toivotaan nyt että saataisiin laatikollinen Yetiläisiä ja Umalaisia ! D-pennutkin kerkesivät täyttää maaliskuun puolella 7-vuotta.. ajatella.. voiko siitä olla jo niin "kauan" ..   Sisarussarja on edelleen loistokunnossa.. tosin.. yksi on poissa.. Daisy (Desing by Moon) poistui joukostamme tapaturmaisesti juuri 7-vuotis syntymäpäivänsä alla  Jaksamisia koko Norgårdin perheelle suuressa surussa !  Niki-äippä sutkuttelee vielä mennä tuossa ihan mukavasti.. tänä vuonna tulee 12-vuotta täyteen . Vanhoissa koirissa on aina sitä jotain.. vaikea selittää... ne vaan on niin symppiksiä !

Niin niitä terveystutkimuksia on sitten saatu virallisena ja kennelliiton terveiset olivat seuraavanlaiset : Satulaakson Valon Virva "Iini" A/A ja 0/0 ja Ar´tfulfox´s I´m so Unique "Churi"  A/A ja 0/0 !  Porin suunnalta kuultua että Ar´tfulfox´s I´m so Perfect olisi menossa pian terveystutkimuksiin myös.  Hieno juttu !

Maija, Remo (Heartbreaker) ja Ima ( Dusky Duchess) ovat käväisseet agilityssä kisaamassa ja nyt sitten nasahti se kauan odotettu 0-tulos Remolle.. Iiisot Onnittelut ! Imakin oli tosiaan päässyt rataa kokeilemaan ja oli hurjaantunut niin että alitti tällä kertaa ihanne ajan neljällä sekunilla.. HYVÄ IMA  !! Tästä reissusta voi käydä lukemassa lisää täältä : http://maira.vuodatus.net/ 

Hmph.. Odottavan aika on pitkä.. Onneksi Uma tulee huomeanna kyläilemään niin pääsee syynäämään.. Tiedä vielä mitä merkkejä sitä havaitseekaan..   Sijoutusneitokaisemme Figaron Olivia Newton tutummin Nana kasvaa kovaa vauhtia Sallan hoivissa ja on aloittamassa pikkuhiljaa pentukoulua ! Siitä se lähtee ! Laitelkaahan kuulumisianne ja kuvia tulemaan. 

Figaron Olivia Newton  "Nana"